Igen – nem – még képlékeny

A varázslatos társ!

Ha ingázol erősödnek a megérzéseid is – ha kapcsolatba lép az isteni tengelyeden keresztül a segítőkész szent szellemvilághoz, csodás üzeneteket kaphatsz.

Kati inga tanfolyamon járt nálam, még az év elején. Régóta érdekelte – de egyedül nem mert belevágni a kapcsolódásba.
Hamar ráérzett az ingára –  öröm volt  foglalkoznom vele.  Azóta sok kérdése lett  – ha valamit tudni szeretne, vagy döntéshelyzetbe kerül máris rákészül a szertartásra. Elmondása szerint nem is gondolta, hogy ennyire egyszerű.

Marcsika azt sem tudta, hogy eszik-vagy isszák az ingát, amikor eljött hozzám. De elhatározta, hogy kapcsolatba kerül vele – sokszor gondolt rá, hogy elvégzi a tanfolyamot, és megismerkedik vele. Egy különleges élményben volt része – állítása szerint. Úgy érezte, hogy figyelnek rá az égiek, és a javát akarják – ezt fejezte ki.
A lakását mérte be először – kíváncsi volt, hogy a térrendezési tudománya mennyire volt hiteles. Hát egy-két dolgot át kellett gondolnia – az ágya sem volt jó helyen. A földsugárzás káros hatása szerencsére még nem jelentkezett nála.

Klári már vett magának egyet – később kiderült, hogy nem az az igazi. Sokat gondolkodott mindig a döntésein – egészen elemésztette magát, a vibrációja is ráment, alacsony energetikai szintre, hiánytérbe került. Most,  elmondása szerint az esze lett az inga – hiteles igazmondónak tartja.

Sok visszajelzés érkezik – hasznos történetekről. Kinek miben segített, mutatott utat a szellemvilág az ingán keresztül. Örülök minden új tanítványnak, az angyalok vezetik hozzám őket – és kétségeim sincs a felől, hogy általuk jó útra terelődnek.
Ha kedvet kaptál, gyere és programozz velem – egyéni foglalkozásra várom az ezotéria iránt rajongó Hölgyeket! A program másfél órás időkvantumban elérhető. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu