Ígéret havában

Májusi energiák.

Május tavaszutó, pünkösd hava. A május az ötös szám rezgése alatt áll: Az 5-ös szám az önbizalmat, a rugalmasságot, az önkifejezést, az optimizmust képviseli.
A Merkúr bolygó szintén az ötös rezgését szimbolizálja – a kommunikációt, az értelmet, a logikát képviseli. A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. E csodálatos Létező felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal.
Erre a hónapra misztikus-mágikus Kazanlár tarotból a Torony XVI. lapot húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam: Légy rugalmas, kapcsolódj az új eseményekhez, haladj együtt, a nagy változás lehetőségét hozó energiákban.
A hónap közepéig még a jupiteri-uránuszi rezgések uralják a téridőt – változtatási szándékunk felerősödőben – érdemes az egyensúlyra törekednünk.A hónap legfontosabb napjai:

Május 1. Az évkör tavaszi ünnepe az Életfa ünnep, a szerelemünnep. Az esemény április 30-án déltől május 1. éjfélig tart.
https://asajah.hu/a-szerelem-es-a-termekenyseg-unnepe/

Május 2-től egészen október közepéig a Plútó hátráló-tolató mozgásba vált. Átgondolhatjuk ezen időszak alatt miben, s hogyan kell, lehet változtatunk.

Május 5-én ismét portál nap lesz. Nagy energiákban tevékenykedhetünk.
https://asajah.hu/csodanapok/

Május 8-án a Bika újholdat üdvözölhetjük.  Tetterős uránuszi energiák támogatását élvezhetjük.

Május 15-én a Merkúr a Bika jegyébe lép. Ezzel segítséget kapunk racionálisan, átgondoltan, gyakorlatiasan cselekedni.

Május 20-án a Nap az Ikrek jegyébe lép át.  Egy mozgalmasabb időszak veszi kezdetét, amely a társasági eseményeknek, akár tanulásnak vagy utazásnak is kedvez.

Május 23-án a NyilasTelihold köszönt be ránk – Tízmilliószoros nap lesz. Nemcsak az elengedéshez kapunk nagy energiát, de a teremtéshez is az intenzív Jupiter-Plútó-Vénusz-Neptunusz rezgésekben

Május 26-án a Jupiter az Ikrek jegyébe lép át. Egy új szemléletmód kialakulását támogatja ezen időszak. Ösztönzőleg hat a kommunikációra: nyitottságot, rugalmasságot hoz emberi kapcsolatainkban.


A hónap végén a Merkúr-Uránusz együttállásban egy szerencsés új ötleteket hozó energiákba érkezünk – kedvező lehetőségek kerülhetnek elénk. Új kapuk nyílnak, annak aki indulni kész –  a rugalmasság lesz a nyerő!
Ha kíváncsi vagy milyen lehetőségeket tartogat számodra e csodás hónap, keress meg ezoterikus tanácsadással. Szeretettel várom angyalos stúdióba, foglalkozásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket.

Áldásos szép hónapot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu