Indigó-kristály-szivárvány

Különleges gyermekek


Az indigók a hetvenes évek második felétől kezdtek születni.
Az indigó-gyermekek megérzik, ha hazudnak nekik, és megérzik a félelmet. Tudják, mikor nem mondanak nekik igazat, mikor atyáskodnak felettük, mikor manipulálják őket. És mert közös céljuk egy új, egységes világ megteremtése, hogy ebbe az irányba terelgessenek minket, az indigók belső „hazugságérzékelője” kikapcsolhatatlan. Harcos szellemük sok felnőttet megrémít, és mert nem viselik el a hazugságot, sokszor nem tudnak számunkra hétköznapi szituációkban, akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen megfelelni. Egyszerűen nem tudnak másképp cselekedni, mint ahogyan éreznek, nem tudják tettetni, hogy minden rendben van.

A kristálygyerekek többnyire az indigó szülöttek gyermekei. A legtöbben 1990 és 2000 között születtek.
Az első, amit észreveszel rajtuk, a szemük: hatalmasak, beléd hatolnak, és bölcsebbek, öregebbek, mint maga a gyerek. A kristály-gyermek szeme – ha rád néz – hozzád kapcsolódik, hipnotizál, és azon veszed észre magad, hogy a lelked ott áll meztelenül előtte, mindent láthat. Talán észrevetted már, milyen gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Mind boldogok, elégedettek és megbocsátók. A fénnyel dolgozók új generációja ők, egészen picik, alig hét évesek, és nem is hasonlítanak az előző nemzedékhez. Sok szempontból ideálisak a tulajdonságaik, azt az irányt mutatják, amerre az emberiség fejlődik – és az bizony jó irány.  A kristály-gyermekek aurája opálos, ezernyi pasztellszínnel. Imádják a köveket és kristályokat, vonzódnak hozzájuk. A szivárvány-gyermekek szivárványszín energiát sugároznak, olyat, amivel mi mind teremtődtünk, ami az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat biztosítja.
Persze, hisztizhet néha, de a legtöbb esetben megbocsátó és könnyen kezelhető.  Gyakran rendelkezik telepatikus képességekkel. A kristály-gyermekek nagy része jó későn kezd beszélni, nem ritka, hogy csak három, négy éves korban. De a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval. Épp ellenkezőleg. A kristály-gyermekek szülei valamiféle elméből-elmébe kommunikációval boldogulnak, nem is rosszul, gyerekeik pedig telepátiával, maguknak kitalált jelbeszéddel és hangokkal, sőt, dallamokkal segítenek rá.

A szivárvány gyerek a kristály gyermekek gyerekei – sosem éltek még a földön. Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A szivárvány-gyermekek e földön sosem éltek még, a kristály-gyermekek gyermekei ők. A szivárvány-gyermekek senkitől sem félnek. Kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor. forrás: internet

 


Az ezoterikus felfogás szerint a gyermek már megszületése előtt kiválasztja leendő szüleit, mégpedig úgy, hogy azok – akár pozitívumaik, akár negatívumaik révén – segítsék őt életfeladata teljesítésében.

Ha kíváncsi vagy milyen lehetőségekkel született le a gyermeked a mostani inkarnációra keress meg baba-sorselemzéssel. Megtudhatod a karakterét, a személyiségét, a sorslapjait, a sorsenergiáját, az őrangyala nevét. A szerencsekristályait, a gyógynövényeit, a feng-shui elemét, azt, hogy volt-e kapcsolatod veletek előző életében, s mivel mi a karmája stb. Milyen spirituális küldetés lehet, milyen erényekkel rendelkezik, és milyen blokkokkal való szembenézésre, élet-sorspróba megélésekre szól az életterve. Hogyan taníthatod, mivel motiválhatod, inspirálhatod, fejlesztheted a képességeit.
Az elemzésre videóhívásban is van lehetőség – előre egyeztetett időpontban – de szeretettel várom az anyukákat angyalos stúdiómban is. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu