Szelek havában

Áprilisi energiákban

Az áprilisi Jupiter-Uránusz szerencsés időszakot jelöl. Beindul az Élet – dolgozz aktívan a sikerért. A hónap a négyes rezgése alatt áll az Uránusz bolygót aktiválja. Az uránuszi rezgés a döntés szabadságát képviseli. A tarot nagy arkánumának Császár IV. lapjának üzenete az, hogy. Tegyél rendet ez életedben, légy gyakorlatias. Ebben a hónapban Rafael arkangyal segít a spirituális megújulásban – imagináld őt angyalszertartásban.

Április legfontosabb napjai:

Április 1-25. között a  Merkúr retrográd-tolató mozgásba vált.  – Kissé lelassíthat bennünket az ez állás: extra időt kapunk terveink átgondolására.
Április 5-én a Vénusz átlép a Kos jegyébe. – Lendületes kezdeményező rezgésekkel töltekezhetünk.
Április 8-án a Kos Újholdat köszönthetjük. – Nagy változást hoz magával – hirtelen felbukkanó, átalakulást segítő energiákkal áld az ég. Cselekedj indulj el az új felé.
Április 10-én “portálnap” lesz. Varázsolj. https://asajah.hu/csodanapok/
Április 19-én a  Nap a  Bika jegyébe lép át. – Teremtő erőnk, bátorságunk megnő egy nyugodt termékeny időszak következik.
Április 20-án  Jupiter–Uránusz együttállás valósul meg. – Élj a kínálkozó sorsikus,  jó lehetőségekkel. Lépj egy nagyot és kezdd el teremteni az életed!
Április 24-én a   Skorpió Teliholdat üdvözölhetjük. A radikális változások ideje jön el. A mostani telihold  az elengedésben lesz  nagy segítségünkre.
Április 29-én a  Bika Vénusz érkezik. – Erősen nőhet az önértékelésünk. A kapcsolati szintlépést támogatja az égi hatás. Egyeseknél a szerelem is bekopogtathat – társtalálásra jó az esély.
Április 30-án  a Kos Mars aktív, komoly lendületet hoz majd.  Összpontosíts a feladataidra az ígéretes energiákban.

Légy türelmes és magaddal, és másokkal szemben is. A Merkúr retrográdban pedig átgondolt, és megfontolt. Aktivizáld a hited erejét, növeld az önbizalmadat, erős akarattal könnyeben megy majd minden.  Készülj fel, a május erőteljes energiákkal érkezik.
Addig is önbizalom erősítő terápiával oldással, blokkoldás, személye szóló tarot elemzéssel, fehér mágiás szerencse energiákkal is várom a Hölgyeket ezoterikus stúdiómba. Keress fel bátran, ha elakadnál a mágikus időtérben. Kívánok áldott szép tavaszi napokat,  sikert, szerencsét  – szeretettel,  Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu