Elengedés – továbblépés!

H e t i t a r o t
április 1-től április 7-ig.

A Jupiter, az Uránusz, a Plútó és a Kos energiák uralják az eget. Méregtelenítésre remek a hét energiája, de kapcsolatainkban is szintet léphetünk.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Remek programnak lehet a hosszabb séta – hasznos az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Ügyeljetek arra, hogy csak adalékmentes ételeket fogyasszatok: a snack tiltólistán legyen.  Kedvező időszak fogyó- és tisztítókúra elkezdésére, bőr-kéz- és körömápolásra a hét eleje.  A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lesz a hét elejének energetikai tere – teremtsétek meg a jó lehetőségeket.  (A Hold a Bak föld jegyében jár, április 3-án, szerdán 11.08-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
A Császár IV. – Sorsuraló bölcs döntések.
Jövőtervezésre érezhetsz inspirációt a hét elejében.  Érdemes felvenni a kapcsolatot szellemi-lelki vezetőiddel – áldásos útmutatással ajándékoznak meg. A vénuszi-neptunuszban varázsolhatsz is: határozd meg a céljaidat. Sorselemzésre – önismereti foglalkozásra – jövőbenéző tarotra is szeretettel várom a Hölgyeket!

A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Remek elfoglaltság ígérkezhet a természetben járás – hasznos minden művészeti program. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Igyatok rendszeresen: a cukor üdítők nagy ívben kerülendő, ha egészséges szeretnél maradni. A legjobb lesz fogorvosi vizitre, bőr-kéz- és körömápolásra a hét közepe – a tisztító-és fogyókúrád is tovább folytathatod.  A Kos, az Ikrek, és a Nyilas napjegyeknek szerencsés napja jönnek – legyetek éberek!  (A Hold a Vízöntő levegős jegyében jár, április 5-én, pénteken 13:13-kor lép át a Halak víz jegyébe.)
A Pápa V. – Az égiek veled – cselekedj!
Vedd körbe magad szeretteiddel – és szenteld a húsvét hétfőt a családi harmóniára. A jelenlevő kreatív energiákban önfejlesztésre – tanulásra legjobb időben vagy. Misztikus álom-üzenetekkel lephetnek meg az égiek a vízöntős-holdban – az álomnaplód kéznél legyen, jegyezz le minden részletet. Ha nem emlékeznél rá, éber állapotban pár napon belül feljön a tudatba, és hirtelen felbukkanó csodás probléma megoldó ötletként jelentkezik, csak figyelj.  Csakra-aura-meridián-nadi tisztító-hangolással is kereshettek – magas energetikai szinten könnyebben megy minden!

A hét vége víz elem minőségben lesz.
A hangverseny kitűnő időtöltés lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok rendszeresen zöld salátákat, és rostban gazdag, lédús, egészséges gyümölcsöket. Bőr-kéz- és körömápolásra, tisztító és fogyókúrára kedvező lesz a hétvége időtere – pénteken a hajvágás nem javallott, hajmosásra a vasárnap lesz a legjobb. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek ígéret lesz a hét vége – legyetek kreatívok! (A Hold a Halak víz jegyében jár, április 7-én, vasárnap 13:25-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)
A Válaszutak VI. – Igaz szívből hozott szabad döntés.
Békülésre, megbocsátásra, elengedésre kedvező vénuszi energiák érkeznek az Univerzumból. Kapcsolatodban is szintet léphetsz, veszekedés helyett a közös megoldásra törekedjetek. Párkapcsolat-elemzésre, tisztításra, hangolásra – szerelmi jóslásra is – bejelentkezhetsz hozzám.

A mély lelki beszélgetéseknek is jó ideje lesz – A közösen hozott döntések magasabb szintre emelik kapcsolat erejét, a bizalmi köteléket. A lélekből élők nem akarják megváltoztatni egymást, és nem félnek a beszélgetésektől, egymásra figyelve, tudatosan oldják meg a konfliktushelyzeteket.
A hétvégében sorsikus megoldásokra találhatsz a neptunuszi rezgésekben – érdemes őrangyaloddal kapcsolódni. Szólítsd őt csodás óindia nevével és imagináld őt angyalszertartásban. Jöhetsz hozzám felsőbbrendű Én gyógyító- lélekrészeket összehangoló vezetett meditációra is.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu