Indul a Tűz-kígyó hónapja.

2018. május 5. – június 5. – Indul a Tűz-Kígyó hava.

A Kígyó alapvetőn bölcs és intelligens. Élvezi a kihívásokat.

A Tűz Kígyó ambiciózus, magabiztos és céltudatos.
Szenvedélyes energiákban lehetünk, akár visszafojtott agresszió, düh  – a tűz elem mindenben bővelkedik majd. A kommunikáció mindenképpen felerősödik, ez a kapcsolat építésnek igen  kedvező. Konstruktívabban tudunk majd gondolkodni, fontos döntéseket is könnyebben meg tudunk majd hozni. Felelősségteljesebbek leszünk. Felismerhetjük hibáinkat, tévedéseinket, szembenézhetünk lilith-személyiségünkkel is. Az elengedésről se feledkezzünk meg – a harag rossz tanácsadó. Karmikus adósságok törlődhetnek velünk, és mi is egyenlíthetünk spirituális adósságokat. A jótettek helyébe jó fog jönni – aki sok pozitív karmát gyűjtött eddig  arra most jó idők jönnek – a kiegyenlítődésről az Univerzum tevékenyen gondoskodik. Egy olyan személy is érkezhet életünkbe, aki egy nagy dologban segíteni képes.  Ha feltárjuk előtte problémánkat – mindenképp a hasznunkra válhat a vele való ismeretség,  afféle földi ‘angyal’ képében jelenik meg ő.  Lénye jóindulatáról felismerhető.

Májusi mantra hasznos minden napra: „Hálás szívvel köszönöm a lehetőségeket, melyeket minden nap kapok, és élek velük, hogy magam és szeretteim életét jobbá tegyem! Elfogadom és köszönöm azt az erőt, amely minden napomat segíti és  minden cselekedetemet áthatja!”

Ebben az időszakban is nagyon fontos az egészséges jóllétünk – sportoljunk, ha tehetjük,  mozogjunk sokat – és legyünk a szabadban minél többet. Töltődjünk a nyárelő csodás energiáival.

Asajah
spirituális tanácsadó  – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Tanácsadás.
Energetikai tisztítások.