Szép a világ!

Amire most gondolsz, holnapi életedet formálja – minden gondolatoddal sorsodat teremted.  Azt vonzzuk be amit gondolunk, amilyenek mi vagyunk.

Találj ma is valami szépet a világban!

Ma a Nap a Bika jegyében, a Hold a Bakban van jelen – fogyóholdban vagyunk. Változtass azon, ami nyomaszt, ami belülről, ami boldogtalanná tesz. A szaturnuszi energiák emlékeztetnek.  A Bak és a Bika fix, szilárd jegye segít abban, hogy szilárdítsd meg azt ami benned megszületett, az alapok nagyon fontosak.
Emeld a rezgésszinted hogy legyen erőd majd cselekedni és a sötétből kilépni. A megrekedt, aggasztó helyzetből  a fénybe lépni!

„Kövesd a Remetét! Ő már ismeri a magány kimeríthetetlen gazdagságát: a Mindenséggel való állandó kontaktust. Minden földi értéket elvetett már, s csak a lámpája – a titkos tudás világossága – és a botja – a vándorlás tudata – kíséri testről testre, csillagról csillagra, síkról síkra.-” – Szepes Mária

A mai napra a Tarot Nagy Arkánumának Remete X. lapját húztam. Légy bölcs és fogadj el okos tanácsokat. Meditálj a belső vezetőddel.  Az asztrozófia szerint a magasabb világokkal való kapcsolatfelvétel ideje a hétvégi ciklusban a délutáni fél három és négy órai időben a déli irány. Törődj többet az egészségeddel: a növényi alapú friss diéta,  amit ma elkezdhetsz. Tudattisztítással, energetikai szint növeléssel bátoríthatlak, ha konzultációs terápiában felkeresel.

Légy boldog és okoz örömet másoknak!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Útmutató tarot – Személyes évek, lehetőségek.
Energetikai tisztítások.