Élettitkaink

Élettitkaink – avagy, miért nem emlékszünk korábbi életeinkre?

„Hinni akarom, hogy erősnek és boldognak kell lennünk, mert csak így segíthetünk az embereken a bajban. Aki csak vonszolja az életét, és összeroppan a súlya alatt: senkin nem segíthet.” – Albert Camus, francia író, filozófus

Minden megtapasztalás amit előző életünkben átéltünk bennünk van. A lelkünk érzi a lenyomatát – a karmikus burok tárolja az energiát. Minden ami velünk történt segített fejlődni. De nem emlékezhetünk tudatosan mindegyik életünkre, hiszen teljesen összezavarodnánk. Néha egy élet is olyan trauma, hogy nehéz feldolgozni, megélni, és átélni. Több ezer élet negatívumait pedig nem tudnánk felfogni, és feldolgozni sem. Minden élet egy szerep – és a saját életünk forgatókönyvében mi vagyunk a főszereplők, a  dramaturgírók és a jelmeztervezők. Minden egyes inkarnációban a jelenlegi feladatainkra kell figyelnünk, és azt kell megoldanunk.

Egy-egy lélek addig születik le ujjá, amíg minden jót és rosszat meg nem tapasztalt. Az újra leszületésünk alkalmával karmánk határozza majd meg, hogy milyen események következnek be életünkbe. Tanulás által fejlődünk tehát – lelkünk a minket ért események hatására fejlődik. Például ha intrikus környezetbe születünk le az a türelemre tanít majd. A  ránk szoruló emberektől pedig segítőkészséget tanulhatunk. A családi együttélésben megjelenő problémák megtanítanak az összetartásra.  Például egy ha egy hölgy férjhez megy, máris egy másik karmába csöppenhet…

Mindennek oka van – semmi sem büntetés. Nem ártani akarnak a történések, hanem megtapasztalni segítenek – ez nem rontás, hanem lehetőség arra, hogy megéld, és megértsd az érzéseket, a miket kivált belőled egy-egy helyzet. Ha rosszat teszünk egy emberrel, azt később törlesztünk kell. A karmaoldás lényege a kiegyenlítődés. Nem visszük már át egy másik életükbe a karmikus adósságainkat, hiszen az azonnali karma spiritualitásában élünk, létezünk. Most van ideje a törlesztésnek is. Az újjászületés előtt a lélek szellemi vezetői segítségével mindig kiválasztja a következő életében elvégzendő feladatokat, amelyek a fejlődését szolgálják majd.

Minden körforgásban van,  a lélek hallhatatlan.

Azonban, ha ebben az életedben van olyan helyzet, amit nem értesz – és olyan ember akivel közös karmád van – a LÉLEKNYITÓ  technikával segítségedre lehetek.  E terápia alkalmazása során fény derül rá, hogy az előző életedben milyen karmát halmoztatok fel. Ki volt ő neked, hogyan éltetek, miben vétett feléd,  te miben tévedtél. Minek az oldása szükséges ahhoz, amiben a lelketek újra egymásra találhat. A hibák kijavíthatók, a tévedések korrigálhatók. A felszabadulás megszabadulás a terhek alól. A kiegyenlítődés lehetősége előtted áll – cselekvő tettek, avagy átbeszélő jóvátételről van is szó – tudni fogod a megoldást!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum.
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Karmaoldás.
Energetikai tisztítások.