Inspiráló hétvégénk lesz.

Rendet pakolós hétvégénk lehet – társasági összejövetelekkel fűszerezve.

„Félelem nélkül élni csak az tud, aki mer mindennel szembenézni. Jövője nem rémíti. Múltja nem dermeszti. Tükre előtt is fogyó gyertyáját égeti.” – Szepes Mária

 

Mától már a Hold a Szűzben inspirál. Nagy erőt érzünk a rendrakásra munkában, otthonban, kapcsolatokban. De mindenekelőtt magunkban. A gondolatainkban, a terveinkben.Hogy miért mért, és mit miért ne… A mit meg igen, de nagyon azt hogyan. És máris kezdődhet a teremtő mágia – a gondolatunkkal, majd a szavunkkal, az örömteli akaratunkkal vizualizált képekkel – az aurába, az asztrális térbe létrehozva azt. Aki a célt ismeri, az tud dönteni, aki döntött, nyugalmat talál, aki megtalálta a nyugalmát, bizonyosságban él. Aki bizonyosságban él, az birtokolja önmagát, aki birtokolja önmagát, az jobbá teheti életét. A vitaminkúra ajánlatos ez időben is – mennyei gyümölcssalátákat készitgethesz: a gránátalmáról se feledkezz meg. A  szépségápolásnak is kedvez az  idő bizony, viszont tilos a kritizálás, és az önsajnálat, a megsértődős vitázó harag. Az illóolajok közül a Ilang-ilang olajat, az  Indiai citromfű olajat, a Bergamott olajat ajánlom –  nyugtatnak, és energetizálnak egy időben, csökkentik a feszültséget benned.
Vasárnap már a Hold a Mérlegben harmonizál –  kedvez a baráti összejöveteleknek – a harmonikus kiegyenlítődésnek, és a művészeteknek. Tartalmas művészeit és társasági programokat szervezhetsz, ha ahhoz lenne kedved. Nálunk vendégek lesznek.
Mindamellett kapunk egy kis tüzet az égtől is terveinkhez; a Mars a Nyilasban lesz velünk – ezzel is fényre derítve a hétvégénket. Próbáljuk azokat a helyzeteket, embereket kerülni, akik nem jó energiaként képesek lennének esetleg ránk hatni.

Kellemes pihentető időtöltést – áldott szép terveket! – az égiek legyenek veletek.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.