A középpontod hatalma a legnagyobb teremtő erőd!

Teremts magadnak boldog jövőt, tiszta szívet, harmóniát, szerelmet, rendet, egyensúlyt, esélyt, meleg otthont, pénzt, bőséget, biztonságot.

“Az élet mindent azért kínál fel neked, hogy te válaszd ki, amit szeretsz! Ha valakinek van valamije, amire te is vágysz, örülj neki, mintha a tiéd lenne. Ha jó érzéseket táplálsz valamivel kapcsolatosan, amit egy másik ember birtokol, te is magadhoz vonzod ugyanazt a dolgot.Ha a vágyott dolgokat látod magad körül, az azt jelenti,hogy azonos frekvencián rezegsz velük! Az élet katalógusa sok olyan dolgot is tartalmaz, amit nem szeretsz. Ezeket ne válaszd ki azáltal, hogy rossz érzéseket táplálsz irántuk. Fordulj el azoktól a dolgoktól, amiket nem szeretsz, és ne táplálj irántuk semmiféle érzést. Mondj azonban igent, ha olyasmit látsz, amit szeretsz. A vonzás törvénye a te érzéseidre reagál! Csakis az számít neki, hogy te mit adsz. A vonzás törvénye valójában a “te” törvénye. Fordulj ítélkezően és kritikusan valaki felé, és magad fölött mondasz ítéletet. Adj szeretetet és elismerést valakinek, és magadat ismered el. Amikor az emberek hiányt látnak valahol, az egyszerűen a szeretet hiánya. Már most, a jelenlegi állapotodban is elég jól vagy. Ha úgy érzed, olyasmit tettél, ami nem volt helyes, tudd,hogy ráeszmélésed és elfogadásod a vonzás törvénye szempontjából felmentés. Hiedelmeid határozzák meg és alakítják világodat, akár igazak, akár nem.Képzeleted sokkal valóságosabb, mint a világ, amit magad körül látsz, mert a világ abból származik, amit képzelsz és hiszel! Amit igaznak képzelsz és annak érzel, az teremti meg az életedet. Bármilyen történetet mesélsz, jót vagy rosszat, ez válik majd életed történetévé. Fogj hát bele csodálatos életed történetébe, és a vonzás törvénye garantálja, hogy meg is kapod.” – Rhonda Byrne – Az Erő

A vonzás törvénye kimondja, hogy azt kapjuk, amire összpontosítunk, amit teremtünk. Ha arra összpontosítasz, amit szeretnél, akkor azt, és ha arra, amit nem szeretnél, akkor meg azt. A középpontod hatalma valójában az egyetlen hatalom, amivel rendelkezel. Az tehát, hogy minek szenteled a figyelmedet a legfontosabb kérdés.  Mindannak, ami rossz és nem működik? Vagy annak, ami jó, aminek örülhetsz, amiért hálás lehetsz? Tudnod kell, hogy energiád is oda megy, ahol a figyelmed van. Adj tehát energiát annak, amit el szeretnél érni, és ne érd be kevesebbel.

 

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Teremtő mágiák a gyakorlatban.