Sorsutak – hála – csodák.

“A bánkódás a VISSZATEKERŐ gomb – vágy a múlt megváltoztatás ára. A félelem az ELŐRE TEKERŐ gomb – vágy a jövő kontrollálására. A depresszió a SZÜNET gomb – próbálkozás az élet megállítására, stagnálás. A szabadság a LEJÁTSZÁS gomb – izgalmas szabadesés a Most csodás élőségébe.” – Jeff Foster

Életed filmjét te írod, te szerkeszted…te vagy a Főszereplője az egésznek! Rajtad áll,hogy drámát, vagy vígjátékot, kalandot, vagy spirituális filmet készítesz-e, a kiválasztott, kasztingolt szereplőiddel. Sorsutunkat járva hatalmas – áldásos megtapasztalásaink lehetnek. Az élet te magad vagy! Ahogyan élsz, ahogyan önmagadat megéled. Járjunk mindig a magunk útját a megtapasztalásainkért, az önmagunk megismeréséért, az élet örömért! Sorsutunkat járva hatalmas – áldásos megtapasztalásaink lehetnek.

Szeretettel szemléld az életed során megszerzett tapasztalatokat. Azt látjuk, amit kivetítünk. Az határozza meg, hogy mit látunk kívül, amit belül látunk. Ami a miénk, megkapjuk idejében. Ami nem kapunk meg, nem a miénk. A karmák össze vannak kötve, ahhoz, hogy valami beteljesedjen, minden szereplőnek meg kell érnie rá. A Sorsot nem lehet megerőszakolni – minden a rendelt időben megérkezik hozzánk. A karma törvénye: a dolgok rendje – valójában olyan gondot, vagy jutalmat kell kapnunk, amelyet másoknak okoztunk. És ez nem büntetés, hanem tanítást – a kiegyenlítődés elve. Az Univerzum szeret és tanít bennünket. És ne feledjük el, hogy az azonnali karma spiritualitásában élünk! Még ebben az életünkben visszakapunk mindent, a jót és a  rosszat is. Vállaljunk felelősséget tetteinkért – minden ok és okozat. Döntéseinknél a szív vezéreljen.

 

Tekints hálával életed napjaira, mert így megszabadulhatsz a szervezetedben lévő méreganyagoktól. Ha tárolod a sérelmeket, ha folyton rágódsz valamin, ami nem sikerült a negatív energiákat gerjeszted önmagadban, megmérgezed vele az elméd és a szívedet, az egész testedet. Amikor nehézségbe botlasz, érezz hálát az erődért, amely segít a megoldás felé vezetni téged. a hála révén már szerethetőbbnek érezhetjük magunkat, a hála rezgésén az öröm állapotában optimistábbak, és energikusabban el tudjuk érni céljainkat – minden tervünk sikeressé válik majd.

Megáldva.
Amerikai filmdráma. Frank Adler egyedülálló férfi, aki az unokahúgát, Mary-t próbálja felnevelgetni egy tengerparti városban, Floridában. Hét évesen kiderül, hogy a lány csodagyerek, mert a matematikai képességei kiválóak. Amikor ez Frank anyjának, Evelynnek a tudomására jut, megpróbálja szétválasztani kettőjüket.

https://videa.hu/videok/film-animacio/megaldva-2017-magyar-drama-qIm190rES7nArFox

A Vonzás Törvénye szerint azt kapjuk, amire célzottan gondolunk, és aminek figyelmet szentelünk – aminek nagyobb energiát adunk. De hogy ezt el is érjük fontos, hogy felismerjük és felszámoljuk azokat a negatív gondolatokat, amelyek miatt nem hisszük el, hogy elérhetjük a célunkat – mert ezek hatalmas blokkot képezhetnek. Dönts úgy, hogy teret engedsz a csodának az életedbe!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – számmisztika – sorselemzés.
Blokkoldások, oldások – energetikai szint emelés.