Inspiráló üzenet


1.) A Forrásenergia fizikai kiterjesztése vagy.
Azért vagytok itt, hogy a „mennyországot” a Földre hozzátok.
2.) Te választottad, hogy itt legyél.
Azért vagy itt, mert te választottad, hogy itt legyél. Nagyon vártad a Földre érkezésedet. Mielőtt fizikai testedbe érkeztél, azt is megválaszthattad, hogy kivel szeretnél teremteni. Ezt a választást tükrözi születésed ideje és helye.
A Földön mindenki együtt teremt.
3.) Életed célja az öröm.
Azért jöttél ebbe az életbe, hogy megtapasztald a tiszta örömöt, azonban neked is van választásod. Nem kell mindig az örömöt választanod, ehelyett választhatod, hogy más érzelmeket is érezz. Azonban az ittléted célja az, hogy örömöt találj, örömöt érezz és örömöt legyél. Amikor az öröm állapotában vagytok, akkor fogtok kitágulni vagy növekedni. Amikor tágulsz és növekedsz, akkor minden más is tágul és növekszik.
4.) A gondolataiddal teremtesz.
Azt vonzod be az életedbe, amire a figyelmedet fordítod. Néha úgy döntesz, hogy tudatosan összpontosítasz valamire, máskor pedig az, amire összpontosítasz, a tudatalattid mélyéről jön. Bármire is fókuszálsz azonban, az megjelenik a fizikai valóságodban. Minden egyes gondolat hozzájárul az életed és a körülötted lévő élet megteremtéséhez.
5.) Bármit, amit el tudsz képzelni, meg is kaphatsz.
Amikor vizualizálsz valamit, és látod és érzed, hogy megtörténik, jeleket küldesz az Univerzumba. Ezek a jelek aztán elhozzák a valóságodba azt, amire vágysz. Ez a vonzás törvénye, és az Univerzum egyik alapvető törvénye. Minél pozitívabb az energiád, annál gyorsabban fog megnyilvánulni, amit szeretnél.
6.) Az Univerzum támogatja a szándékaidat.
Az Univerzum mindig vezet téged a választott utadon. Amikor a Földre jöttél, volt egy szándékod, és az Univerzum mindig küld neked nyomokat és emlékeztetőket, hogy mi ez a szándék. Az Univerzum vezet téged az életedben szerzett tapasztalatokon keresztül, de azon keresztül is, ahogyan érzel.
7.) Az érzelmeid vezetnek téged.
Belső lényed az érzelmeid által nyújt útmutatást. Amikor jól érzed magad valami miatt, az annak a jele, hogy jó irányba haladsz. Amikor nem érzel valami iránt jó érzést, az azt jelenti, hogy rossz irányba haladsz. Ahhoz, hogy irányt válts, először is el kell kezdened megtalálni a módját annak, hogy jól érezd magad, legyen az bármilyen kicsi is.
8.) A relaxáció a természetes állapotod.
Az ellazultság a természetes állapotod. Nem kell aggódnod vagy stresszelned, mert mindig minden rendben lesz. A relaxáció kulcsa az, hogy azokra a dolgokra koncentrálj, amelyeket értékelsz az életedben. Amikor a hálára és a megbecsülésre összpontosítasz, az lehetővé teszi, hogy úgy érezd, támogat az univerzum.
9.) Mindannyian egyedi úton járunk.
Mindenki más úton jár, ezért fontos, hogy hagyjuk, hogy mások is azt tegyék, amit tenniük kell. Az is fontos, hogy ne hasonlítsd össze a saját utadat másokéval. Annak sincsenek korlátai, hogy milyen utat választasz. Nagyon sokféleképpen lehet örömöt és inspirációt találni ebben az életben, és mindenkinek megvan a saját útja, ahogyan ezt megtalálja. –  Esther Hicks