A halállal egy másik élet kezdődik

A mindenem Te voltál!

Egy zokogó hölgy keresett meg – gyászfeldolgozásra jelentkezett be hozzám. Az angyalos vigasztalás után elkezdtük a terápiás oldást – az energetikai lélektisztítást. Felvettük a kapcsolatot elhunyt szerettével – a misztikus szeánsz után pedig megtörtént a Fény hazába emelő lélekoldó szertartás.
Ügyfelem kérésére az ingatlanon is végeztem tértisztítást – a férje elvesztése óta elfojtott rémület energiák töltötték be a teret. A hangolás után már újra birtokba vehette angyali rezgésekkel megáldott otthonát.
A gyászfeldolgozás folyamatához kapcsolódva még sokszor találkozni fogunk – mély megnyugvással, s hálával köszönte meg az első foglalkozást.


Elveszíteni egy szerettedet a legnagyobb dráma. Jól tudom mit érzel, megtapasztaltam, átéltem. Minden egyes alkalommal megszentelt figyelemmel hallgatlak téged.
Ha egyedül nehezen megy az elengedés, ezoterikus gyászterápiás-programmal várom a Hölgyeket  – éves terápiában. Az első foglalkozás után máris könnyebb szívvel leszel. Szeretettel-együttérzéssel-léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu