Intenzív teleholdban

Hangolódj a lelkedre!

Szeptember 10-én, 11.59-kor a Halak teleholdat üdvözölhetjük. Megérzéseink a megszokottnál erősebben fognak működni, és segítenek ráérezni, hogy mely terveink érik meg a fáradságot és lesznek kivitelezhetőek a jövőben. Lelki szinteken pedig ezúttal a spiritualitás megértés iránti fogékonyságot és az abszolút hitet élhetjük meg.  Kapcsolódjatok az érkező misztikus energiákhoz!

Két ellentétes minőség,  az érzelem (Halak Hold) és az értelem (Szűz Nap) feszül egymásnak. Egyébiránt pedig felerősödik az intuíció – igen erős transzformáló hatása lesz a mostani teliholdnak!
Megnyílhat a belső látásod, megérezheted a szíved hangját, meghallhatod lelked üzenetét. Egyébként harmadikszem csakra aktiválással is kereshettek – ha a megsejtéseid, előre megérzéseid elmaradnának, tisztítani érdemes lenne.
Itt az ideje rendet rakni: elengedni a hitehagyott negatív gondolkodást, az önmarcangolást, a túlzott ragaszkodást. A helyzetfelmérés után érdemes tudatosan ráhangolódni a helyes megoldásokra. Rátalálhatsz a spirituális életfeladatodra, életcélodra is a jelenlevő neptunuszi energiákban.
Gyógyulásra, gyógyításra, alternatív gyógyászathoz is kedvező rezgések lesznek: gyógyulást segítő energiákkal várlak szeretettel.
Az Időkapuban most az Erősségek karának angyala Lehajah őrangyal áll, Kamaél arkangyal energiáját képviselve. Az Erősségek karának ez az angyala szaturnuszi energiákat ural. Képességeket és hatalmat ad pártfogoltjainak, hogy az valamely felsőbbrendű, őt magát meghaladó ügyet szolgáljon. Imagináld őt áhitatban, és szeretetben.

Szerelmi varázslatokhoz, szerelmi jósláshoz, kapcsolat tisztításhoz, párkapcsolat lélekszintre emeléséhez is kitűnő napok jönnek – telehold előtt három nappal és utána is! – remek alkalom szerelmi mágiához. A már meglévő kapcsolatot megerősítő Angyalos összerezegtető áldással is kereshettek.
Tértisztításra, halott kommunikációra, rontáslevételre  is a legjobb időben lehetsz: szeretettel várom a felkéréseket. Ne felejtsd el kristályékszereidet, tarot lapjaidat, ásvány köveidet feltölteni a telehold tiszta, erős rezgésével. Az esti telehold séta a kedveseddel a legjobb program lehet – romantikus érzelmeket ébresztgethet.
Csodás elengedő-teremtő teliholdat kívánok szeretettel Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Időpont egyeztetés: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!
Fogadó idő: délután 2-től este 20-ig.
Bejelentkezni face üzenetben is lehet.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu