Intenzív, vibráló energiákban vagyunk!

HETI TAROT

„Tévedhetetlen és szigorú bíró a karma: gondolataidat, érzéseidet éppúgy leméri, mint tetteidet. Mindhárom testedben ügyelj ezért a tisztaságra: érezz, gondolkodj és cselekedj mindig azzal a megfontolással, hogy minden mozdulatoddal jövő inkarnációid sorsábráját szövöd.” – Szepes Mária

Hét eleje.
Nimród-Menrót-Orion-Gilgames – Az Erő XI.
Bölcsen, okosan, derűvel, erőbedobással nyerhetsz. Ha helyen van az eszed, a szíved, tiszta a lelked – már csak egy kis önbizalom kellhet!Erős egyéniségekkel találkozhatsz, barátkozhatsz. Dönt okosan, válassz tudatosan. Mindig jó ha szívedre hallgatsz… Emlékszel, amikor jó döntést hozunk a szívünkben béke van! A szív tudja, hogy mit az ész, hogy mikor. Idő van – csak okosan! (Ha bármiben elakadnál, személyre szabott, opciós tarot útmutatóval várlak!) 

Hét közepe.
Arsák – A Császár IV.
A lap üzenete a bölcs tanács. Helyén lesz az eszed, de egy segítő nagyon bölcs lélekkel is találkozhatsz aki jó utat mutathat neked. Minden ami gátol az blokkok. Old fel ezeket a régi hitrendszeredet erősítő téves jelzéseket. Egy spirituális körben sokat fejlődhetsz – válassz olyan barátokat akik segítenek ebben. (Tudattisztító, harmadikszem csakra blokkoldását nyitó energetikai behangolásra is jelentkezhetsz nálam.) A felsőbbrendű éned mindig mindenkor a legjobb helyre vezetnek. „Ott legyek, ahol lennem kell.” Meditálj rá oly-olykor a kétségeidre.A helyzeted ura leszel.

Hét vége.
Berta – Az Intuíció. XXIV.
Elemi ösztön a hatodik érzék. Csak lazulj el, és máris megérzed a benned lakozó mágust, mestert. Az egészséges önbizalom sosem egó, a felépített személyiség nagy erővel teremt. Sorsát éli, szelleme – belülről jövő misztikuma vezeti. Tisztán, céltudatosan eléred amit szeretnél, utadba állni nem lehet – szeretetben cselekedj! (Csakra-aura harmonizálással segíthetek, ha felkeresel.) Válaszutak mindig lesznek – döntened pedig Neked kell! Hagyatkozz a benned levő Hold-energiára.

Egész héten a Nap az Oroszlánban lesz a Vénusz pedig a Mérlegben. Merkúri energiák hatnak, a Szaturnusz és a Neptunusz még retrográdban, itt-ott még a Jupiter is jelen. Vasárnap Újhold lesz a Szűz jegyében. Életmódváltásra kitűnő időszak. Erős szellemi-lelki energiákat indulnak el.Kívánságlistákat lehet tervezni előre… A hét szerencsés napja a szeptember 6, és szeptember 8. Teremtő mágiákkal szeretettel várlak!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húzta – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot-elemzés egyéni konzultációban kérhető!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés- Szerelmi jóslás
Kapcsolat: 20 278 26 12
S
kypeon és messengeren is elérhető vagyok.

 

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php