Egzisztenciális hölgy megismerkedne…

Egyedül – magányosan!

„A hazugság egy idő után megöli az ember lelkét. Nem lehet folyamatosan hazugságban, álságok között élni. A hazug embert felháborítja mások őszintesége. ” – Végtelen szerelem

Párkapcsolati tanácsadás – blokkoldással.
Egy kedves fiatal hölgy keresett fel. Párkapcsolati gondjai voltak. Kicsit bizonytalankodva kérdezte, miért van az, hogy csak rövid ideig tartanak a kapcsolatai, inkább csak viszonyok… Régóta nem volt komoly párkapcsolata. Nem érti, mi lehet ennek az oka. Egzisztenciális állása van, rendezett anyagi háttérrel bír. Egyedülálló, nincs gyermeke. Régebben nem akart igazi hosszú kapcsolatot, mert a gyermekei még kicsit voltak – vallotta be.
Nos, most ez a program fut! Az elemzés során feltárult az életút – a kapcsolódásai során inkább csak szexuális kapcsolódásokat teremtett. S hogy miért annak egyetlen egy oka volt. Félt attól, hogy a partnere üresnek találja, s nem fog neki „megfelelni” majd. Azt akarta, hogy érdekes legyen, izgalmas játékra vágyott. S ezt meg is kapta. Az internetes társkeresők között, célja szerint, optimálisan be is vonzotta az alkalmi kalandra, flörtre vágyó férfiakat. Csak közben azt felejtette el, hogy ezzel nagyon megsérülhet. Értéktelennek érezte egy idő után magát. Elveszett a programban, s már azt sem tudta, hogy ezt az egészet ő indította el hajdanán. Ágytól-ágyig.
A kérdés az, hogy hogyan tud ebből kijönni. A tarot a legközelebbi kapcsolatot is szerelmi kalandnak állítja be. S talán olyannyira, hogy nem is lehet felemelni lelki szintre. A kapcsolódás nem mutat érzelmileg semmilyen kötődő energiát. Tehát itt az üzenet: tisztulnia kell!

Ha szereted magad minden a helyére kerül majd…
Amikor ‘megjátszod’ magad, és olyannak mutatod, amilyen nem vagy, akkor  csaló vagy! Ilyenkor olyan embereket vonzol, akik érzelmeket hazudnak. Egy szép kis önsorsrontásba élsz – és ebbe a szituba már talán egy idő múlva nem is érzed annyira jól magad. Vissza kell szerezned az önbecsülésed. Értékelni kell magad. Mindenkiben  van olyan dolog, ami értékes és szerethető. Próbáld ‘jól látni’ magad, hogy meglásd azt aki benned azt a szerepet vállalja fel, hogy szeressék. Ha szereted magad, téged is szeretni fognak. Ha értékeled magad téged is értékelni fognak.
Ellent kell, hogy mondj az olyan meghívásoknak, amik csak az alsóbbrendű szerelemre invitálnak. A hölgy törölte magát a párkereső oldalakról – volt egynéhány…nem aprózta el, biztosra ment. Pár év a tisztulás – abban lehetősége lesz rá, hogy megtalálja valódi lényét, s felépítse igazi személyiségét.
Boldogságunk vagy boldogtalanságunk sokkal inkább függ attól, hogy mi van bennünk, mint attól, hogy mi van körülöttünk. És hogy honnan fogd tudni, hogy ki a  nagyő?  Mellette mindig önmagad lehetsz!
Ebben segíthetek neki! Hosszú az út, de megéri. Neki is van egy párja, akivel lelki szerződésben van. Ahogy készen lesz a párkapcsolatra, máris megtalálja. Érdemes odafigyelni arra mit mutatsz magadból. Aki a hálószobáját – vetett ággyal – tölti fel a világhálóra ne csodálkozzon, hogy „szolgálatónak’ nézik. Ha értékeled magad a világ is értékelni fog. Ne hazudd magad másnak, mint aki vagy. Aki az ördöggel cimborál nem fog találkozni egy angyallal sem ám! Akár van, akár nincs örök szerelem.
Tudati és tudatalatti blokkoldással várlak, ha negatív programot halmoztál fel!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés
Energetikai tisztítások – harmonizálás – energiaszint emelés.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.