Megrekedt élethelyzetek oldódnak!

“Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között. Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgés szintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül. Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek. A hazugságok, önáltatások ideje lejárt.Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk. Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül! Aki megtalálta “középpontját” , messzire sugárzik! Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol. Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak. Ne félj, hogy társtalan maradsz. Szíved adásban van és megtalálod a veled “egyívásút”. Minden az “adó” erején és tisztaságán múlik. Ha csillagodat követed, életed is megváltozik. Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak. Mások jönnek helyettük…” –  Müller PéterMEGREKED ÉLETHELYZETEK OLDÓDNAK!

És elérkezett a szeptember – a Szaturnusz még retrográdban. Sorsbolygónk szeptember 11-től azonban újra megindul! Ez minden egyes ember életére kihatással lesz, leginkább a személyes évek vonatkozásában.
AZ ÉLETLECKÉK NEKED SZÓLNAK, TANÍTANAK, HOGY ERŐSÖDJ MEG!
Fogadd el ma mindazt, amit tapasztalsz, ellenállás nélkül. Figyelmeddel maradj a jelenben, maradj aktív teremtője a jövődnek – elfogadásod segít abban, hogy arra koncentrálj, ami igazán fontos, a jelen célodra!
Engedj el mindent, ami már nem szolgálja életed! Szabadulj meg mindazon szokásaidtól, ami kibontakozásodat gátolja! Zárd le, amit le kell zárnod, megköszönve eddigi segítségét és lépj tovább! Ne feledd: minden vég egy új kezdet! Minden kijárat egyben bejárat is valahová! Nézz körül magadban, magad körül és engedd el, ami már nem segíti életedet! Ez lehet egy rossz szokás, egy ismétlődő viselkedésminta, régi sérelmek, vagy felesleges kacatok. Adj helyet az új dolgoknak!
VIGYÁZZ MIT KÍVÁNSZ, MERT AZ ÉLET HALLGATÓZIK!
November 9-től a Jupiter ismét úton! A Nyilas jegyében arra kér, hogy optimistán adj erőt a szerencsédnek! Ha hited van mindened van – az égiek is segítenek – sorfordulatok jönnek – a megrekedt élethelyzetek oldódnak.
DÖNTS MAGAD MELLETT!
Szüntesd meg az ellenállást és új távlatok nyílnak meg előtted.
Oldásra ajánlom ezt az egyszerű, ám annál hatásosabb mantrát: „Mi lehetséges még? Jöjjön be a legjobb lehetőség.” Kitartás – hamarosan jön a megoldás!
KITARTÁS – HAMAROSAN JÖN A MEGOLDÁS!
Ha egy kis biztatás kell – oldás, tanácsadás, angyali segítség netán  – szeretettel várlak konzultációimra!

Léleköleléssel

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások – Angyalmágiák.
Tértisztítás.
Kapcsolat: 20 278 26 12
ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php