Szenvedélyes Újhold!

Újhold a Szűzben – Vasárnap 20.03.
A Szűz precíz és gyakorlatias jegy,  –  néhol földhözragadtnak is nevezik – de megbízható, és becsületes. A Szűz a nyár végét az aratás, főleg a gabona betakarítása idejét jelenti, így a jelképhez hozzátették a már a mitológiából ismert kalászt. Asztrológiai jelként, a kör hozzáadásával a Szűz az örök élet, a folytonos körforgás, a halhatatlanság szimbóluma lett. Azaz az áttelelő mag tavaszi újjáéledését sugallja.

Az Újhold hatása már szombaton érezhető lesz. Kis feszültség bujkál a levegőben. Légy nyugodt, kerüld a konfliktusokat, ne légy kritikus. A meditáció is sokat segíthet abban, hogy lecsendesedj – szólíts meg szellemi segítőidet. Az Időkapuban most az Erősségek karának angyala Lehajah őrangyal áll, Kamaél arkangyal energiáját képviselve. Az Erősségek karának ez az angyala szaturnuszi energiákat ural. Képességeket és hatalmat ad pártfogoltjainak, hogy az valamely felsőbbrendű, őt  magát meghaladó ügyet szolgáljon.
A vasárnapi Újhold egy új sorsört indít el – Nap-Hold együttállásban leszünk. Bármibe is fogsz sikerre viszed. A Hold együtt áll majd a Neptunusszal. Ugyanezen a napon a Vénusz a Skorpióba lép, szenvedélyes érzelmeket gerjesztve – vigyázz a féltékenységgel, ne adj neki erőt, gonosz energia rosszra visz!

“Bölcs az, akiben találkozik egymással a természet és isteni minőség, teremtett és teremtő, test és lélek, az, ami lent van, és az, ami fent, akiben föld és ég egyesül egymással.” – Osho

 

Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. A költözéshez is jó energiát kapunk, praktikus ekkorra időzíteni. Írjunk vágylistát, ami tartalmazza mindazt, amit el akarunk érni és érezhetjük Holdanyánk segítő energiáit ügyeink alakulásában. Alkalmas az újhold tisztítókúra, böjt kezdésére is. Most el lehet engedni tartalmatlan kapcsolatainkat is. Kedvez a nap energetikája a lakásrendezgetésre, kirándulásra és a jógának is jó ideje lesz. Figyelj oda mit eszel, mert megterhelheted a gyomrod, így elkerülheted el az emésztési problémákat. A zöld és a barna színű öltözék most felvidíthat, ha kedveled.
Újholdkor az elengedés az első lépés. Azután jöhet csak a teremtés. Meditálj rá mi a pontos célod, kikben bízhatsz, hogy terveidet elérd. Ha tudod, hogy mit szeretnél, – meg tudod fogalmazni önmagadban – akkor már a megvalósítás sem lesz nehéz. Ha új munkába, vállalkozásba kezdenél teleholdra az is beérhet. A bolygók a cselekvő erődnek adnak energiát a várni és reménykedni most nem elég! Sorselemző tarottal várlak, és teremtő angyalmágiákkal, ha felkeresel.
A legaktívabb most a Bika, a Skorpió, az Oroszlán, a Vízöntő, a Szűz és a Halak lehet ezen a hétvégén. Legyetek türelmesek és toleránsak mindenképpen mindenkivel!
Ez a mostani Újhold életmódváltásra is szentesit- érdemes felhangolni a csakrákat is. Magunk mögött hagyhatjuk rossz szokásainkat, előítéleteinket, a régi elavult mintákat, a régi poros energiákat. Ha új életet szeretnél kezdeni, most rajtad áll. A fizikai megvalósításban segítségünkre lesz a kedvező bolygóállás, megkapjuk tőle a megfelelő lelkierőt és tisztánlátást. Áldás és hála érte az égieknek!

Harmonikus kapcsolódást kívánok a pozitív teremtő energiákra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés – Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások – csakra-aura tisztítás – szívcsakra harmonizálás.
Aurabemérés, rontásvizsgálat.

Kapcsolat: 20 278 26 12
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!