Isten ereje, fénye benned van

Tudd, hogy miden amit elindítasz az visszatér hozzád!

A szeretet, a hála, az öröm, az áldás – de a gyűlölet, a harag, a hazugság, a szomorúság és a rontás is. Hogy megértsd: ha hazudsz másoknak neked is hazudni fognak, ha szeretetet árasztasz a szeretet vonzod. Ha szívedben béke van – rajtad áldás van!


Legyenek tiszták a gondolataid. Ügyelj, figyelj a lelki állapotodra.
Mindenkinek van saját belső ereje. Ez az erő pedig nem más, mint: a Hit. Amíg nem hiszel magadban, addig nem is lesz saját életed.  Ha gondolatban látod a célodat, a sikeredet és ezt át is tudod érezni, akkor kétséged ne legyen afelől, hogy az hamarosan a tieddé is válik! Ha úgy gondolod, hogy megérdemled és igenis jár neked a boldog élet, akkor azt meg is fogod kapni.
Tiéd a megújulás ereje. Sosem késő változtatni. Bármely pillanatban újjászülethetsz, megújulhatsz, új irányba indulhatsz. Rajtad múlik.
Szabadítsd fel magad.  Indulj el a vágyaid irányába. Foszd meg magad a korlátaid képzeteitől. Tartsd képesnek magad arra, hogy olyan életet élj, amire vágysz.
Ne panaszkodj a világra és a körülményekre. Láss. Te döntöd el, miben hiszel. Indulj el a boldogságod felé. Kezdd el most az új szokások beépítését. Ne várj, hanem tegyél a változásért!
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu