Januári energiák – lendületes évkezdés!

“Kinyitjuk a könyvet. A lapok üresek. Magunk írjuk a szavakat. A könyv címe ‘Lehetőség’ és az első fejezete Újév.” –  Edith Lovejoy Pierce

Az év első Teleholdja a Rák jegyében rezeg majd, január 2-án.  Oldások és tisztítások ideje lesz. Fontos dátum lehet a január 11 is számunkra hiszen a Merkúr átlép majd a Bakba. Korrekt, tudatos, célorientált kommunikációban segít. Az Újhold a Bak jegyében január 17-én érkezik el hozzánk, feladatain, felelősségteljes felvállalása emlékeztetve bennünket. Január 20-ától egye kedvező teremtő időszak veszi kezdetét – minden pozitív kezdeményezésünk sikert ígérő lesz – a Nap a Vízöntőben lesz. Újabb lelkesítő energiák érkeznek majd január 26-tól ismét aktív időszakban leszünk, a Mars a Nyilasba lép. És még egy telehold lesz ebben a hónapban, méghozzá január 31.-én telítődik az Oroszlánban. Kedvező hatások érvényesülnek, felgyorsul a kommunikáció, a igen erős megérzéseink lehetek, tudatosodunk – a Merkúr a Vízöntőbe lesz.

Tartalmas hónap elé nézünk ismét. Kitartást és jó ötleteket hoznak a napok. Új friss lendületben leszünk!


A csillagjegyekről csak röviden:
A Kost az Uránusz biztatja, hogy önmaga legyen, mert így élheti meg a boldogságot. A Bika jól teszi, ha ápolja a baráti kapcsolatait – ez könnyen megy neki, hiszen tele lesz energiák. Az Ikrek jegyében születettek törekedjenek a vidámsága a téli szürke napok alatt – szerencséje lehet, ha munkahelyet váltasz. A Rákoknak a telehold idején nagy érzelmi mélységeket és magasságokat élhetnek meg; egy igen különleges emberrel köthetnek barátságot. Az Oroszlán most is tele lesz energiával, határozott, céltudatos rezgésekkel néz szembe a kihívásokkal. A Szűznek harmóniát ígérnek a csillagok, habár egy kis füllentésen kap majd valakit. A Mérleg jegynek továbbra is a harmónia megteremtése lesz a legjobb terepe – méregteleníteni azonban elég sokszor kell. A Skorpiónak fellendülhet a társasági élete, és igen-igen kedvező barátságra tehet szert. A Nyilasok nosztalgikus hangulatban rezegnek, ha költözködési terveik vannak, azok sikeresek lehetnek. A Baknak a merkúri energiák kedveznek a karrier építésben, sikeres évkezdésre számíthatnak. Mindenképp erősítsd az immunrendszeredet a kitartáshoz jó lesz! A Vízöntő energikus lesz, de  a barátokkal is ápold a kapcsolataidat. A Halaknál a neptunuszi energiák érvényesülnek – megértőbb leszel szeretteiddel, a sportot se hanyagold el.

Tervezd el és rendez át az életedet,  hogy egy sikeresebb éved legyen!

Áldott, örömteli hónapot!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Útmutatás – Sorselemzés.
Skypeon is elérhető vagyok.