Minden gondolat, szó, érzés, és dolog energia!

Mindannyiunk lelkének vagy egy bizonyos rezgése. Tiszta Fény részecskék adják a legtisztább frekvenciát. Ezek a Fény részecskék magukban foglalják az összes színt. Ez a szivárvány legtisztább formája, a vakítóan fehér Fény.

A lelked vibrál. Van egy bizonyos szín, hang, rezgés, geometriai forma együttható, ami jellemzi a lelked rezgését.
Amikor a tested alszik, a lelked akkor sem pihen. Lehet, hogy részese vagy egy különleges küldetésnek. Ez is lehet az oka annak, hogy egyeseknek közülünk sokkal több alvás kell, mint más embernek.
A lelked rezgése mutatja meg a te személyes energia frekvenciádat. Ez a betetőzése mindennek, ami az élet. Ez az az energia, ami körülvesz és áthatja mindent sejtedet a szervezetedben.

Ez a rezgés a te Aláírásod.

A lelked, a lényed, egyedi és csak a Tied. Mint ahogy nincs két egyforma hópehely, ugyanúgy nincs két lélek az Univerzumban, akinek ugyanaz a neve, vagy „lélekaláírása” lenne. Így nagyon egyedi és különleges vagy. A téged jellemző vibráció tükrözi a belső gondolataidat, érzéseidet, szóhasználatodat.
Minél magasabb a rezgésed, annál több Fény van benned, annál könnyebben és gyorsabban rezegnek a fényrészecskéid, annál nagyobb a Tudatosságod és erősebben csatlakozik a lelked Isteni Önmagához.
Amikor a vibráció alacsony, a fényrészecskék lassan rezegnek és sűrűvé válnak. Az energiádat szó szerint nehéznek érzed azért, mert nincs összhangban a lelked, és az Isteni Én. Ilyenkor többnyire az alsó szinten üzemelő egó irányít.
Torz hiedelmek, félelem, düh, harag, hibás bűntudat, féltékenység, ítélet, szégyen, függőség, a megbocsátás hiánya, a feltétlen szeretet hiánya, különváltság illúziója, rossz egészség tart téged egy nagyon sűrű, alacsony vibrációs energia szinten.
Bár a legtöbben azonosítják magukat a fizikai testükkel, valójában energia részecskék vagyunk, amik nagyon szorosan összetömörülve hoznak létre egy alakot, formát.

Minden gondolat, szó, érzés, és dolog energia!

Ami úgy tűnik, hogy szilárd, valójában nagyon szorosan tömörített energia részecskék együttese. Ezek hozzák létre az alakot, a formát vagy a fizikai anyagot.
Sokkal többek vagyunk, mint fizikai test. Valójában többdimenziós, energikus, szellemi lények vagyunk . A emberi lét fontos tapasztalat, hiszen fontos a számunkra, hogy abban a sűrűségben ahol a test létezik, felismerjük az energiatesteink rétegeit.
Ez fontos, mert ez kell az önállósuláshoz. Amikor a tudatunk ébred a fizikai világban, akkor elkezdi integrálni az összes réteget magában.
Mindenkinek nagyon fontos, és mindenkinek szüksége van arra, hogy megismerje ki is ő valójában, és visszaszerezze minden energiáját.
Amikor képessé válunk az energetikai szerveknek átadni az ébredési szándékunkat, akkor azok meggyógyítják, egyensúlyba hozzák, aktiválják a fizikai testben levő szerveket.
Amikor az energetikai testünk és fizikai testünk egyesülése megtörténik, aktiválódik a „könnyű test”.
Amikor ez sikerül, akkor elérhetünk egy nagyon magas rezgést, ahol a spirituális én (Isteni Önvaló) képes egyesíteni önmagát a fizikai testtel.
Ez a pillanat a megvilágosodás, a visszatérés az igazi spirituális lényegünkhöz.
Amikor ez megtörténik, akkor más semmi nem lesz ugyanaz. Egy belső lendület hajt majd előre az egyre fejlettebb „utazás” felé, önmagad fejlesztése, a Élő Fény Tudatossága felé. – Adam E.

Fogadd el, hogy az Élet csodálatos dolgai feléd áramoljanak!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Tarot – Sorselemzés – Útmutatás.