Legyetek jók!

“S ahogy a rosszra, a jóra is rá kell szokni.
Vérré, reflexszé, ösztönné, jellemmé és végső soron sorssá csak az lesz, amit sokszor ismételünk.
Ha valamiben nincs hosszú időn át tartó munka: sohasem lesz a miénk.
Ezért a valódi akarat nem csupán az, ami benső Vezérünktől eredően villámként átcikázik rajtunk, s bevilágítja lelkünk homályos tájait, hanem az, amit sokáig akarunk.
Hogy “Mit tegyek?”, azt már tudom.
De ez még kevés.
Az igazi akaratot onnan lehet felismerni, hogy az hétfőn, kedden, szerdán, októberben, novemberben, decemberben, jövőre és még húsz év múlva is akarom.” – Müller Péter: Titkos tanítások

A pozitív karma.
Minden döntésünk felelősség. Minden cselekedtünk karma. Minden tettünkkel elindítunk valamit. A pozitív tettek pozitív embereket, helyzeteket és eseményeket vonzanak majd hozzád. Ha pozitívan viselkedsz az békés-boldog jóllétet fog eredményezni. Ami a legfontosabb minden olyan dolgot, helyzetet és embert, téves eszmét, rossz tulajdonságot el kell engedned, ami akadályozhat abban, hogy fejlődhess. A megbocsátással folytasd…a harag a legerősebb méreg.

Állj az igazak és a tiszta szívük közé.
Döntsd el a szándékod: légy tudatos teremtő, segítőkész, őszinte, és igaz. Vigyél több érzelmet a kapcsolataidba. Keresd mindig, mindenben a pozitívat – és adj mindenből a legjobbat.  Nézz olyan filmeket, olvass olyan könyveket stb. amik a pozitív életszemléletre hangolnak Téged. Van aki szívesen használ meditációt,  agykontrollt, vagy önhipnózist. A vizualizáció is nagy segítség a teremtő programozásban. Légy jó ember, hogy pozitív karmád vonzzál.

Saját ritmusodban haladj.
Lépésről lépésre haladj – és vedd körbe magad jó emberekkel, alakítsd át a baráti köröd segítőkész ismerősökkel. Ha bőségre szeretnél szert tenni: előbb adnod kell, hogy kaphass. Az életmódváltásnál segíteni fognak az égiek – a pozitív karma sok pozitív energiát vonz majd hozzád.

Áldásban.
Tiszteld és szeresd magad – ha békés, nyugodt és pozitív vagy – egészségesebb leszel, a rezgésed emelkedni fog, és hatalma aurával fogsz rendelkezni.  Mindig légy önmagad, fontos, hogy ne utánozz másokat – egyedi és különleges vagy!

A pozitív aura rezgése vonzani fogja a pozitív eseményeket életedbe.

Áldás!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot –  tudat tisztítás – rezgésszint emelés.