Péntektől fogyóholdban leszünk!

„Mielőtt megszólalsz, gondold meg, szebb-e az, amit mondani akarsz, mint a csend, amit megszakítasz.”  – Seneca

A fogyóhold általában  a pihenés, az önvizsgálat, a  befelé fordulás ideje. A   fizikai és a lelki nagytakarításnak is kedveznek a napok.

FOGYÓHOLDBAN A RONTÁSLEVÉTEL IS EREDMÉNYESEBB, MINT A HÓNAP EGYÉB NAPJAIN!

A Szűz fogyóholdban ajánlatos a szokásosnál is több időt fordítani a méregtelenítésre. Lúgosítás az elsavasodás ellen – a testednek kedvezz. A rendrakásnak is kitűnő az alkalom:  lomtalanítani lehet  nemcsak otthon, de a pincében, padláson. Hölgyeim hajfestésre is kitűnő az alkalom – szépítgetéssel lehet kezdeni az új évet! Csodás illatos testápolók vannak – használd a számodra leginponálóbbat, válassz kedved szerint. Ha sok a tennivaló, készíts listát – ne kapkod el a dolgokat. Arra is vigyázz, hogy ne kritizálj másokat, ne keresd mindenben a hibát, a rosszat. A lakásod  illatát tedd varázslatossá:  a levendula nyugtatólag hat. Hétvégén egy kis wellnes fürdő, masszázs is jöhet a vágylistára. A spirituális energetikai kezelések is méregtelenítőleg hatnak.
Tegyél meg mindent azért, hogy jobban érezd magad – pihenj és töltődj – hamarosan igen aktív napok jönnek! Hétfőtől a levegős Mérleg érkezik, majd a tüzes Nyilas váltja, de előtte még a Skorpió is beköszön… Addig is töltődj, lazíts és tégy meg azért mindent, hogy jól érezd magad!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorsfordulatok – Energetikai tisztítások.
Rontáslevétel.

Skypon is elérhető vagyok.