Januári energiákban Boldogasszony havában

2021 a Szaturnusz éve lesz!

2020. december 17-én lépett a Szaturnusz a Vízöntő jegyébe, ahol 2023. március 7-ig fog tartózkodik. Egy új korszak vette kezdetét.
A Szaturnusz a karma, és az idő ura,  sorsbolygónknak nagy hatalma van – tanítva segít fejlődni.
Januárban a teremtő erők nagy lehetőséget adnak, hogy sorsfeladatodat is megtaláld.  Az uránuszi energiák pedig nagy lendületet adnak a megvalósuláshoz. A tarot nagyarkánumának a  Mágus I. lapjának ereje benned – engedd, hogy kiteljesedjen.
Az ezotériában minden fejlődési szakaszt megelőz egy krízishelyzet – lásd idő van, helyzet van. A szembenézés elemzés mindig megmutatja a megoldás lehetőségét is. A Szaturnusz ereje segít, hogy a merev gondolkodást a rugalmas helyzet elismerés váltsa fel, habár nehéz tanulságot és akadályokat is hordoz, de mégis az előrelépésre inspirál majd.
Az év tarot lapjai: a Nap XIX,  A Hold XVIII. és A Pápa V.  Fontos, hogy  tisztázd magadban a céljaidat a terveidet, a választott sorsutadon az égiek is vezetnek!
A 2021-es évünk a fergeteg hónapjával kezdődik el.


Néhány fontosabb asztrológiai esemény:

Január 3, 4, 5, 6-án a Merkúr-Plútó  ereje a kommunikációnak és a mély meditációnak is kedvez.  A radikális döntések ideje is ez – most hozhatsz nagy sorsváltoztató döntéseket. Életút elemzéssel konzultációs időbe jelentkezhetsz.

Január 6-án a Bika jegyébe lép a Mars. A pozitív céljaid kapnak ezzel nagy energiát – a földies jegy a kitartást erősíti benned. Ha sorsfeladat keresésben lennél sorselemzéssel megtalálsz, ha keresnél.

Január 8-án a Vízöntő jegyébe lép a Merkúr és a Bak jegyébe lép a Vénusz. Ezen energiák jó ötletekkel ajándékoznak meg. A Kapcsolati és anyagi dolgaid higgadtabb és megfontoltabb lehetsz. Tudd, hogy csakis így hozhatsz okos, jó döntéseket. Válaszutak előtt a tarot opciókhoz érdemes fordulni – nálam ez adott.

Január 9-12 között időszaka az Istenkeresés ideje – múlt átértékelése, tanításának elemzése – jövőépítés-tervezés kapcsolat építés,  de az elengedés ideje is lesz. A Neptunusszal és az Uránusszal kerül kapcsolatba a Föld. Meditációra a legjobb idő – fontos útmutatásokat kaphatsz szellemi vezetőidtől, érdemes lecsendesedned – van akinek víziókkal, és van akinek álomüzenetekkel jeleznek. Álomfejtésben jó vagyok – megtanítalak rá hogyan kell.

Január 13-án 6 órakor Újhold köszönt ránk a Bak jegyében. Az egyéni célok kerülnek most a középpontba, felelősséggel tudod csak megvalósítani a változásokat, változtatásokat az életedbe. A legelső lépés az elengedés, és csak utána jön majd a teremtő időszak! Kövesd a sorrendet, mert elengedés nélkül teremteni nem lehet. Újhold mágiákkal bátran kereshetsz.

Január 14-én az Uránusz bolygó befejezi hátráló, tolató mozgását és aktívba vált! Szenvedélyes energiákkal léphetsz előre anyagi dolgaidban. Szűnőben az akadályok és a blokkok, új utak nyílhatnak – légy alázatos teremtő és az égiek mellett veled lesznek. Az imával való teremtés is nagy segítőd lehet. Őrangyal inkorponálással nagyobb erőd lehet – gyere, és ismerkedj meg vele.

Január 13, 14, 15-én a Nap-Plútó gyökeres változtatásoknak kedvez – az új sorsutadat a fizikai minőségben most kezdheted el. Sorselemzésre, kapcsolat elemzésre kitűnő időszak: honnan, hová tartasz – előző életed rejtett képessége  is előkerülhet. Auraolvasással megnézhetjük ki voltál előző életedben, ami a mostanihoz minőségben kapcsolódhat.

Január 19-én 21 óra 39 perckor a Nap a Vízöntő jegyébe lép, használd ki ezt a következő egy hónapot, hogy tudatosan változtass az életeden. Jó Ideje lesz az én-idődnek hasznos dolgokkal telítődhetsz  és a pozitív programoknak. Elemzés- átértékelés – előretekintés – tarottal is belenézhetünk a jövődbe.

21-én a Merkúr a Földdel kerül kapcsolatba. Hogy mire jó ez az időszak: fontos dolgok megbeszélésének kedvez mindenféle sorsügyedben. Önbizalommal erősítelek, ha spirituális terápiákkal megkeresel.

Január 22 és 23 éjjeleiben jelentős álomüzenetet kaphatsz – ezen időszak a kristálymágiának is kedvez – alkalmazd. Csakraterápiákkal kereshettek.

Január 27-e a tudatosodás ideje lesz – ezen merkúri időszak az emberi kapcsolataiban légy figyelmes. Személyre szabott kapcsolat elemzéssel segíthetek neked – kivel mi dolgod lehet.

Január 17-31 között a Jupiter-Uránuszal kerül kapcsolatba a Föld. Ezen időszak az imának, hálaimának, és a korlátaid meghaladásának is kedvez. Teremtő mantrákkal kereshetsz.

Január 17-23 között időben Mars-Uránusz találkozó lesz. A korlátok meghaladásának ideje – nagyobb szabadságot hoz, felszabadultsággal létezhetsz – légy figyelmes meggondolatlanságot ne cselekedj. Tudattisztító rezgésekkel segíthetek ebben.

Január 23-án a Hold a Plejádok csillagképében lesz – teremtésnek kedvez – a testi-leki-szellemi erők egyensúlyban lesznek. Nagy erejű alkotómunkába kezdhetsz, ami sikerhez vezethet. Csakra-aura tisztítással, energetikai rezgésszint emeléssel, blokkoldással kereshetsz, ha ez nálad nem így lenne.

Január 22-30 között a Nap-Szaturnusz-Jupiter rezgésében a bölcs tapasztalatok által világosabbá alakíthatod az életed. Átláthatod feladataidat, minőségi energiát kaphatsz a megvalósulás erejével. Angyalmágiákkal kapcsolódhatunk terveidhez, ha megkeresel.

Január 28-án 18 óra 20 perckor Telihold érezik az Oroszlán jegyében. A telihold a karmaoldásban segíthet most. Fontos, hogy engedd el a téves ideológiáidat és a semmirese jó, régi rossz mintákat, amik már nem visznek előre. Szívcsakra tisztítással –  akár terápiás változatban is nagy erőt adhatok neked.

Január 28,29-én a Vénusz-Plútó kapcsolódása harmonikus időszakot jelez. Tedd szebbé az életedet – lélekvellnesre is kitűnő időszakban leszel. Most a kapcsolatokban lesz lehetőség változtatni, jobbítani, magasabb lélekszintre felemelni – angyalos párkapcsolatot összerezegtető áldással kereshetsz.

Január 30-án a Merkúr retrográdba fordul a Vízöntő jegyében. A múltba tekintés ideje lesz ez – a rendezetlen helyzeteket beszéld át. A retrográd időszak mindig extra időt ad arra, hogy rendbe hozd sorsdolgaidat. Megtudhatod konzultációs időbe, mit hoz számodra a Szaturnusz-Vízöntő időszak: éves elemzéssel várlak, ha kíváncsi vagy.

Varázslatos, sikeres-szerencsés, csodákkal megáldott évkezdetet kívánok, szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:
Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu