Januári télben

H  E  T  I     T  A  R  O T!

Január 11-től január 17-ig.
A hét elejében a Bak Újholdat köszönthetjük!

Itt az ideje, hogy szembenézz a félelmeiddel, és old a blokkjaidat – változtass a nézeteiden, hangolódj a jelenlevő energiára, és alkoss egy jobb jövőt magadnak. A sors egy szeszélyes dáma. Meditálj sokat, állítsd helyre harmonikus kapcsolatodat a világgal.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húzta, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Halál XIII.
Merkúr-Jupiter együttállás a Vízöntőben: Légy optimista, pozitív terveidnek adj nagy energiát. Komoly beszélgetéseket lehet erre a napra időzíteni – sorsfordulati döntésekkel fűszerezve.
13-án, szerdán a Bak újholdat köszönthetjük!  Gondolkodj és tervezz! – készülhetsz az újhold mágiára. (Ha elakadásod van blokkoldással szeretettel várlak, keress bátran!)
A hét eleje elem föld minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók a lesznek. A mézes tea igen jól eshet. A séta, az olvasás a legjobb program lehet. Tisztító kúrához, fogyókúrához jó időben lehetsz a hét elejében, de bőrápolásra is jó lesz azt alkalom. Újhold napján nem ajánlatos védőoltás beadása. A kerti munkánál a gyomlálásra jó idő lehet, illetve gyökérzöldség ültetésnek kedveznek a hét eleji napok. A Halak a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a földies Bak jegyében lesz jelen, majd szerdán lép át a levegős Vízöntőbe.)

A Csillag XVII.
Nap-Plútó együttállás – hatalmas energiák lesznek – segítségükkel nagy inspirációt kaphatsz, hogy átalakítsd az életedet. Teremtő erőd megnő – látványos eredményeket érhetsz el, ha belekezdesz valamibe. Gondold végig tudatosan a helyzet adta lehetőségeket.( Sorselemzésre, kapcsolat elemzésre kitűnő időszak: honnan, hová tartasz.)
A hét közepe elem levegő minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyetek sok vitaminokban gazdag gyümölcsöt. A hegyvidéki túra, de a baráti találkozók, társasági program kellemes időtöltést lehet.  A csütörtök, péntek, hajmosásra, hajvágásra, kozmetikára ,masszázsra a legjobb időpont. A hét közepében a locsolásra nem a legjobb az időzítés, virágos növénye ültetésére viszont jó az alkalom. A Bika, az Oroszlán és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a levegős Vízöntőből pénteken lép át a vizes Halak jegyébe.)

A Nap XXI.
Problémamegoldó energiádat vesd be a Bika-Marsban. Fókuszálj az elérendő feladataidra, okos megoldások születhetnek, nagy tapasztalattal lehetsz gazdagabb. A jelenlevő neptunuszi energiák által feloldódik a bizonytalanság érzet. (Csakra-aura,meridián tisztítással, rontáslevétellel várlak.)
A hét vége elem víz minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A vitaminokban gazdag zöldsalátákról se feledkezzetek meg. A zenehallgatás hangulatos program lehet. Fodrászhoz hajvágásra most ne menj, nem a legjobb időpont lenne – mert korpásodáshoz és csomós hajhulláshoz vezethet. De kozmetikára és masszázsra remek lesz az alkalom. A kerti munkáknál locsolni, füvet nyírni remek napok lesznek a hétvégében. A Bika, az Oroszlán, skorpió és a Bak napjegyeknek kellemes napjai lehetnek. (A Hold a hétvégében a vizes Halak jegyében lesz. )

Emelkedj felül a konfliktusokon, és old fel az akadályokat az előtted levő élettérben. Személyes év előretekintéssel várlak, ha bele szeretnél néz a növődbe, az elkövetkezendő egy évben.
Ha angyaloznál spirituális feladataidra, Metatron arkangyalt bátran hívhatod minden vasárnap.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu