Jövőbenéző tarot

Tarot szeánszra  invitállak

A személyes években mindig érdemes azt tenni, cselekedni amiben erősít az éved rezgése. Mert egyébként kisebb-nagyobb blokkokat kaphatsz, nehezebben tudsz előre jutni a sorsdolgaidban. Ez lemeríthet energetikailag is – hiszen a méreg, harag, neheztelés  stb… igencsak súlyos fekete energiákat képezhetnek. Olykor nem is rontás, vagy átok ül valakin, aki blokkolva érzi magát, csak csupán egy elhamarkodott rossz döntés képezhet, azt a bizonyos ‘önsorsontást’.


A jövőbenéző tarot-elemzésnél a sorslapjaid és a személyes éved is figyelembe veszem. A tanácsadásaimon nem azt fogod hallani, amit szeretnél, hanem azt, ami elengedhetetlenül szükséges a lelki-szellemi-tudati fejlődésedhez.  Az ülés  egy órás –  az üzenetek az égiektől jönnek – minden fontos információt át adok neked a szeánszt alatt. Grátisz: angyali üzenetek közvetítése, csakra-aura tisztítás – rontásvizsgálattal.
A nagyobb sorsbolygók hamarosan aktívbe váltanak és ideje lesz a cselekvésnek. A Jupiter szeptember 4 és december 30. között retrográdban mozog, a Merkúr pedig szeptember 16-tól lesz újra aktív. A Plútó október 10-ig lesz tolatásban, a  Szaturnusz november 4-ig hátrál. A Neptunusz december 6-ig lesz retrográd az Uránusz 2024. január 27-ig tolat.


Ha szeretnéd tudni, számodra mire lesz áldásos az évből még hátralévő pár hónap, jelentkezz be hozzám tarot-elemzésre.
Nálam a Kazanlár-tarot varázslatos lapjaival ismerkedhetsz meg. A kártyavetést dr. Kazanlár Áminollah Emil professzor úrtól,  személyes beavatás által sajátítottam el.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba.  Jó hír, hogy  kamerás messengeren is vállalok foglalkozást – előre egyeztetett videóhívással! – érdeklődj a részletekről  a face cseten. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu