Július 27. Tízmilliószoros nap

Ma érdemes kívánságaidat összeírni, meditációkat, lelki gyakorlatokat végezni, hálaadást tartani, lelki munkával foglalkozni – minden spirituális tevékenységnek kedveznek az energiák.

Élj a jelenben, bocsáss meg önmagadnak és másoknak is. Tudd, hogy ha szereted, és tiszteled önmagad bármibe kezdesz eléred, mert nagy erő van benned. Az Önbizalom és a hit kitartása minden konfliktushelyzetet megoldhat. Erővel indulhatsz el a változás útján, higgy önmagadban. Légy nyitott az új lehetőségekre, kreatívan, szeretettel csinálj mindent. Tudd, hogy megérdemled a legjobbat. Örülj a változásnak, mert azokon keresztül fejlődhetsz te is. Mindig keresd a pozitív emberek társaságát. Relaxálj és meditálj – az ametiszt és rózsakvarc kristály segít a spirituális szeretet energiák áradásában. A sugilit a spirituális szeretet és bölcsességet jelképezi, s ennek a szeretetnek a szabad áramlásához megnyitja és összehangolja a csakráidat.

Ma kérhetsz önmagadnak és szeretteidnek örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, és boldogságot!Ha te pozitív vagy a környezeted is azzá válik meglásd. Ha teremtő mágiát szeretnél ezen a napon csinálni – az a legjobb alkalom lehet – megszentelt térben, szeretettel várlak, hogy segítségedre legyek.
Ha van olyan dolog amit már régóta szeretnél, akkor ma lepd meg magad vele… és amikor az áru ellenértékét átadod, akkor tedd azt szeretettel megköszönve, hogy a kiadott pénz megsokszorozva térjen  vissza hozzád! Bármit is forgatsz most a fejedben, akármit is cselekszel, az gyorsabban, erősebben, nagy erővel  lesz  képes manifesztálódnia fizikai világban, hiszen most hatalmas teremtő energiák vannak.  Kérd Uriel Arkangyalt, a Megvalósulás angyalát, hogy segítse kérésedet. Igazi ajándék lehet a szeretetből jövő jó szó, egy biztató mosolyt, vagy egy baráti ölelést. A hála rezgésben, elvárások nélkül cselekedj. Vegyétek észre ma mindenkiben a jót. Csodás teremtő napot kívánok szeretettel!

BÁRMIT CSINÁLSZ IS VEZÉRELJEN A SZERETET!

Asajah
spirituális tanácsadó

Teremtő mágiák – Rezgésszint emelés