EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES VAGY!

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Ha tudod a pontos születési időpontod megtudhatod hogyan hatnak rád a bolygók – mit váltanak ki belőled az energiák. Ez nagyon érdekes lehet a párod jobb
megismerésében is – így talán „megértheted” őt. Az aszcendensed mindenképp egy szociális álarc – a Napjegyed sose azonosulj, mert nemcsak az vagy – hiszen a teljes asztrológiai képleted az, ami különlegessé és egyedivé tesz. A holdjeled mutatja nőként az eredeti személyiséged, ahogyan a dolgokat megéled.
Hol állt a Hold, a Vénusz, a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz a Neptunusz és a Plútó amikor születtél. Mert ez mind Te vagy…és ha sokat „dolgozol önmagadon” akkor mindezek pozitív aspektusát éled meg.

 

 

Párkapcsolatnál fontos dátum,amikor találkoztatok: mert ez megmutatja kapcsolat minőségét, miről fog szólni stb. A fekete-holdunk a Lilith pedig a negatív oldalunkat tárja fel.A párkapcsolati számok – megsúgják kivel lehet jó, tartós a kapcsolatod, illetve kivel nem kellene nagyban tervezned… A sorsfordulati ciklusok pedig feltárják az épp uralkodó bolygó tanító aspektusait.

 

„Te egyedi vagy a világon. Örülj neki. Hozd ki a legtöbbet abból, amit a természet adott neked. Végső soron minden művészet önéletrajzi. Csak azt énekelheted meg, ami vagy. Azt festheted meg, ami vagy. Annak kell lenned, amivé tapasztalataid, környezeted és öröklött tulajdonságaid tettek. Jóban-rosszban saját kertecskédet kell művelned. Jóban-rosszban saját kis hangszereden kell játszanod az élet zenekarában.” – Dale Carnegie

 

Izgalmas vállalkozás szembenézni önmagunkkal, de egy helyzetfelismerő lehetőség is egyben. A személyes évek irányt mutatnak, mikor mit célszerű tervezned.

 

Asajah
spirituális tanácsadó

Budapest-Zugló,Örs vezér tere
Bejelentkezés: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Asajah Stúdió

Sorselemzés- tarot-személyes évek- számmisztika,névelemzés.