Nagy lelki beszélgetésekre alkalmas a téridő!

„Hozzon a mai nap belső békét a számodra. Bízz az Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne felejtsd el a végtelen lehetőségeket, amelyek a hitből erednek. Használd az adottságokat, amelyeket kaptál, és add tovább a szeretetet, amely megadatott számodra. Légy elégedett abban a tudatban, hogy az Isten gyermeke vagy. Legyen ez a tudat teljesen a tiéd, és adja meg lelkednek a dal, a tánc, a hála és a szeretet szabadságát. Ez mindannyiunké.” – Szent Teréz imája


A párkapcsolat építésnek, mélyítésnek kedveznek az energiák a mai napon. Tedd sikeressé kapcsolataidat – motiváljon a szeretetteljes minőség – nagy erőt adó rezgéseket élhetsz meg. Tisztítsd meg a szíved minden negatív energiától – az irigység, bosszúvágy stb… eltérít, s a pozitív dolgok is elkerülnek. Tedd le a múlt terheit és a jövőtől való félelmeid. Old fel a harag energiákat, és légy megértő, türelmes mindenkivel.
Gondolj tiszta szívvel a terveidre – félelem nélkül álmod a jövőt. Ma nyitott kapun keresztül kommunikálhatsz a Segítőkész Szent Szellemvilággal – figyelj a feléd érkező válaszokra.

Csodás kreatív, pozitív napot kívánok!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Szívcsakra tisztítás – energiaszint emelés – blokkoldások – terápiás változatban – egyéni konzultációban.