Júliusi energiák Áldás havában

Sorsikus döntésekben

E csodás hónap a rendrakást támogatja – családi, egyén szinteken is. Szabadságvágyunk erősödik, de váratlan helyzetek is színre léphetnek. A Jupiter a Kosban jó lehetőségekről gondoskodik, a Vénusz a Rák jegyében pedig sok örömöt ígér. Az is lehetséges, hogy számos korábbi helyzet, esemény, ember tér vissza az életünkbe. Érzelmi elfojtások kerülhetnek felszínre –  az önelemzés komoly felismeréseket hozhat.
Legyetek körültekintőek és megfontoltak – a nehéz fényszögek nagy tanítást hordoznak, tudatosságra nevelnek. Nagy változást hozhat ez a hónap –  ‘sorsikus’ döntéseink által előreléphetünk feladatainkban.
Július a hetes szám rezgése alatt áll. A 7-es szám szimbolizálja az elmélkedést, a gondolkodást, a megvilágosodást, a spiritualitást, a tudást és a bölcsességet. A tarot nagyarkánumának VII-es száma a Diadalszekér lapja. Szerencsés változásokat jelöl, s egyben felszólít arra, hogy rendez ez életedet, és készülj fel az újra.
Az angyalógiában július hó angyala Verchiel, a változás angyala – egy csodálatos erős és hatalmas, szeretet Angyal. Életünk sok területére hatással van, ezért ebben a hónapban szinte minden problémára, vagy megoldandóra kérhetjük jótékony befolyását.

A hónap legfontosabb napjai:

Július 2-án, szombaton a Mars és a Plútó közötti úgynevezett ‘tanító fényszög’ egy bizonyosfajta sorsrendező lehetőségeket tartogat, léphetsz nagyokat. Ezen időszak az elengedés és a radikális nagy döntések ideje lesz. Aminek lejárt az ideje magadtól engedd el, mert egyébként a sors dönt helyetted. Ez az állás alacsony érzelmi, és értelmi szinteken levőknél veszekedéseket, vitákat hozhat – távol álljon tőled, ne kapcsolódj bele, maradj ki belőle. Energetikai tisztításokkal- oldó blokkoldó energiákkal is kereshettek.

Július 5-én a Merkúr a Rákba, a Mars a Bikába lép. A kommunikáció és az akarat veszít az erejéből – nehezebben mehet majd a sorsépítés. Energetikai rezgésszint emeléssel várom a Hölgyeket szeretettel.

Július13-án a Bak Teliholdat üdvözölhetjük. Önálló döntésekkel, nagy lépésekkel bátran alakíthatod a sorsodat – különösen a családi dolgok vonatkozásában. Tarot opciókkal várlak, ha elakadnál döntéseidben.

Július 18-án a Vénusz a Rák jegyébe lép – nagyobb lesz az igény a gondoskodásra, a törődésre, és a családi összefogásra. Párkapcsolati döntéseknél is kereshetsz: vele, vagy nélküle.

Július 19-én a Merkúr az Oroszlánba lép át. Bátrabbak, és elszántabbakká leszünk. Önbizalom erősítéssel várlak szeretettel, ha mégsem így lenne.

Július 22-én a a Nap az Oroszlánba lép. Ezzel a tüzes energiával kezdetét veszi az Oroszlán hónapja. Nagyobb lendülettel, és  tenni akarással töltekezhetünk. Előretekintő tarot elemzéssel is segíthetek, a helyesen opcionált döntésekben.

Július 28-án az Oroszlán Újhold érkezik el. Új dolgok elindítására kitűnő időszak lesz erős átalakító energiák hatnak. Teremtő mágiákkal várom a hölgyeket.
Ugyanezen a napon egyébként a Jupiter vált retrográd, tolató mozgásba. Újragondolhatod az életed, extra időt kapunk céljaink átgondolására.

Ha kíváncsi vagy mit hozhat számodra ezen nyári időszak a személyes éved tükrében keress meg tarot elemzéssel.
Kapcsolódjatok ki, szórakozzatok, töltődjetek – oldjátok az esetlegesen bejelentkező  feszültséget. Legyetek rugalmasak, ne a kifogásokat keressétek, hanem a megoldásokat – a hibák kijavításának és jó ideje lehet. Legyetek türelmesek és megerősítésekkel motiváljátok magatokat minden nap.
Áldásos, szeretetteljes, és harmonikus időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu