TANÁCSOT KÉRNI MESSENGEREN IS LEHET!

Konzultációk – tanácsadás – terápiák!

Ne agyalj, ne szorongj, ne görcsölj – keress meg, együtt közösen megoldjuk!

Lehetsz vidéken, vagy külföldön is – vagy egyszerűen ha csak nem szeretnél ‘kimozdulni’ kereshetsz kamerás mesengeres foglalkozással is – érdeklődj a részletekről.A konzultáció ügyekben érdemes megjelölni a témát ami érdekel, ami miatt keresel.
Azt, hogy mit szeretnél, miben segíthetek. Lehet, hogy masszázst szeretnél tanulni, vagy energetikai tisztítás érdekel, a karmádat szeretnéd oldani, vagy esetleg a spirituális küldetésed érdekel. Valamilyen célmegvalósításban kérsz agykontrollos segítséget. Talán tarot vetést szeretnél tanulni, vagy angyaloznál valamilyen megoldhatatlannak tűnő problémára segítségképp. Esetleg a sorselemzést szeretnél az ülés alatt egy kis számmisztikával, csipetnyi asztrológiával – érdekelne,hogy mi vár három hónap alatt. Ha pedig vezetett, tisztító, rezgésszintemelő meditációra vágynál, vagy valamilyen szervi problémád van, amiben gyógyulásra várnál. A párkapcsolati tisztítás is megoldható angyalterápiával, ha pedig nincs párod ajánlom a szerelmet bevonzó varázslatot neked. Elhunyt szeretted van, akit szeretnél átsegíteni a fény hazába akkor is megkereshetsz, így az eltávozottól is elköszönhetsz. Vagy netán úgy érzed, hogy fogyni szeretnél, ebben is segíthetek. Megszállt esetleg egy halott lélek, vagy valami negatív dologtól szeretnél megszabadulni – keress meg. Ha önbizalomhiányban szenvedsz, akkor is gyere, mert ebben is tudunk nagyot lépni. Netalán rontást tettek rád? – az átkot is lehet tisztítani, a szerelmi kötést is lehet oldani! Kereshetsz tarottal – általános jóslással, vagy pedig problémamegoldó lehetőségként opciókkal is. Talán a tértisztítás érdekel, mert bizonyos szellemi lényeket érzel, vagy esetleg érdekel hogyan rendezheted be a legjobban a feng-shui elemekkel az életteredet, netán negatív terem bemérésével keresel? Blokkoldással és oldással is szeretettel várlak!Szerelmi jóslással is sokat megtudhatunk a párodról, aki érdekel.
Útmutatás és terápiák – életvezetési tanácsadás. Sok-sok mindenben találhatunk megoldást. Megjelölhetsz napot, vagy órát is, amikor alkalmas a konzultáció számodra, a naptárammal egyeztetünk, és keresünk számodra egy jó időpontot!
Tehát nemcsak személyesen tudlak fogadni, de kamerás  messengeren, és skypeon  is vállalok foglalkozást. Rugalmasan, egy jó nagy adag pozitív jóindulattal sok minden megoldható.

Szeretettel várom-látom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Az ezoterikus szakterületeim, az alábbi link megnyitásában találod:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu