Júliusi energiákban Áldás havában!

Július  – Szent Jakab hava – Nyárhó – Áldás hava.


A júniusi feszült energiái után kicsit nyugodtabb, szellősebb, lágyabb napok jönnek. Továbbra is hátrál a két sorsbolygónk a  Jupiter és a Szaturnusz, valamint az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó is tolatásban, retrográd mozgásban.
A tarot nagy arkánumának hetedik lapja a Diadalszekér a saját úton járást: az új kezdetet, a jó irányú változást, önvizsgálatot, meditációt, spirituális utat szimbolizálja.
A hetes számot a Neptunusz bolygó uralja tisztánlátó képességeivel. A számmisztika hetese – a spirituális tisztulás, a felszabadulás száma.
A nyáridő angyalai: Muriel –  a családi összetartás angyala, Mihály – a siker angyala és  Raziel a tettek angyala. Imagináld őket, ha szükségét érzed.

Július legfontosabb napjai.

Július 1-én a  Mars-Szaturnusz szembenállás önbizalom erősítésre sarkall.  A tettek, a cselekvések ideje jön el!

Július 9-18  konkréten a  szerelem ideje! Vénusz-Mars időszaka a párra találás ideje. Szerelmek erősödhetnek meg, új kapcsolatok is jöhet.  Ebben az időszakban szenvedélyes energiák hatnak: alkotásra is remek időszak.

Július 10 – Újhold a Rákban egy új sorskezdet legszebb napja lesz ez! Egyébiránt tisztító szertartások jó ideje lehet. Utazásra, nyaralás megkezdésére is legjobb idő lesz.

Július 11-én, a Merkúr a Rákba  lép át érzelmes, mély lelki beszélgetések ideje lesz – jövőtervezésbe kezdhetsz, erős összetartó érzelmekkel, szeretteiddel.

Július 22 -én, a Nap az Oroszlánba lép. Ez a szívügyek időszaka lesz. A Nap a saját jegyébe a kiteljesedést erősíti meg.

Július 24 -én a Telihold a Vízöntőben köszönt be ránk. A  személyes sorsuralást erősíti meg ez a kiteljesedett energia. Elengedésre kitűnő alkalom – rontás-átok levételre talán a legjobb nap.

Július 15-21 között a Föld együtt áll a Plútóval! Ez a dimenzióváltás időszaka. Gyökeres változások ideje érkezik meg  – most válthatsz az életedben – alaposan gondolt át, hogy mi teszel.

Július 28, 29, 30. napjai a Mars-Jupiter fényszögében erős szeretet rezgésekkel telítetten érnek. A szeretet terében, a szeretet erejével lesz lehetőség a problémákat, gondokat megoldani – életedet szebbé-jobbá átalakítani.
Bővebb, részletesebb  információkat a heti tarot jegyzetekben olvashattok majd.


Ha kíváncsi vagy mit hoz számodra  július hava, a személyes évedben – keress meg időpont egyeztetéssel. Sorselemzéssel  várom tanácsadásaimra, konzultációimra, foglakozásokkal, terápiákkal a  spirituális úton járó Hölgyeket.
Szeretettel kívánok csodás megéléseket a misztikus, spirituális,  sorsátalakító mesés nyárban!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu