Kapcsolat építésre remek a téridő minősége!

H    E    T    I       T    A    R    O    T
Október 10-tól október 16-ig.

A Merkúr a Mérleg jegyébe folyatja útját október 11-én – lendületet vesz a kommunikáció és a kereskedelem. A jelenlevő vénuszi energiák a kapcsolatépítésre is jó hatással lesznek. Kapcsolati problémák át- és megbeszélése a legjobb napok jönnek. Emlékeztetőül néhány bolygóállás: a Vénusz a Mérlegben, a Mars az Ikrekben, a Merkúr a Szűzben. A Jupiter, a Szaturnusz, a Plútó, az Uránusz és a Neptunusz retrográdban, hátráló-tolató mozgásban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Pápa V. –  Sorsopciók
A Nap-Szaturnusz-uránusz kapcsolódásban leszünk. Figyelj oda bevillanó ötleteidre, sugallataidra, hajnali álomüzeneteidre. – az égi segítőid üzennek vele – az álomnaplód kéznél legyen. hatalmas felismeréseid lehetnek. Mérleged a lépéseidet – használd hatalmas spirituális erődet. Megújítani tudod most azt, amit szükséges, őrizd meg és vidd tovább azt, ami a számunkra értékes. Törekedj az egyensúlya mind fizikai, mind lelki értelemben.  A teremtő imáknak és meditációknak is jó ideje lesz a hét elejében. Sorselemezéssel – negyedéves tarot-előretekintéssel várom a spiris hölgyeket!
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Kellemesnek időtöltést a növénygondozás – kertészkedés. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  Egy ízléses sajttál szőlővel remek vacsoraötlet lehet. Ideálisa hét eleje a fogyó- és tisztítókúra elkezdésére. A kozmetikusodat is felkeresheted, bőrápoláshoz kedveznek az energiák. A fogorvosi vizitre viszont kedvezőtlen rezgések hatnak. A hajmosásra a hétfő lesz a legjobb idő – bátran szépítkezhetsz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedvező lehet a hét eleje időtere – teremtések meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Bika jegyében jár, október 13-án, csütörtökön lép át az Ikrek jegyébe.)

A Válaszutak VI.  – Lényegre törő beszélgetések
Remek ötleteid születhetnek a hét közepében, kommunikációra is legjobb lesz az alkalom – kedvez az időtér a megbeszéléseknek. Párkapcsolati gondokat is most érdemes tisztázni, helyretenni – kapcsolat tisztításnak, kapcsolat gyógyításnak is jó helye lesz a vénusz-szaturnuszi időtérben. Párkapcsolat- elemzéssel, kapcsolati tisztítással, és párkapcsolati tanácsadással várlak szeretettel.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Hasznos lehet a szellőztetés – kellemes az olvasás. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Igyatok elegendő folyadékot – gyógy- és zöld teákat – tetszés szerint ízesíthetitek. A tisztítókúrát tovább folytathatod a hét közepében is. Kozmetikának, bőrápolásnak és a hajmosásnak kedveznek a rezgések. Fogorvosi beavatkozásra is jó energiák hatnak. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, október 15-én, szombaton lép át a Rák vizes jegyébe.

A Nap XIX. – Sorslépések
A nagy lelki beszélgetések ideje jött el: családi ügyeidet rendezheted a rák-hold energiákban. Az időtér kedvező lesz a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételre – meditációdban kapcsolódj szellemi vezetőidhez. Rontásvizsgálattal is kereshettek – csakra-aura tisztítás,harmonizálás, rezgésszint emeléssel.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet bármilyen vízparti program – a családdal, barátokkal. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok idény gyümölcsöket: a szilva, a szőlő remek ásványi anyag- és vitaminforrás lehet.A kozmetikára, bőrápolásra,hajmosásra, fogorvosi vizitre a szombat lesz a legjobb nap. A tisztítókúrádat, fogyókúrádat bátran folytathatod a hétvégében. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedvező lehet a hét vége energiatere – használjátok ki a jó alkalmakat!  (A Hold a Rák jegyében jár, október 18-án, kedden lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A múlt szombati telihold egy új korszakot indított el életünkben. Tudd, hogy  sorsod eseményeit te irányítod, légy hát elszánt és kitartó – kapcsolódj az őrangyalod energiájához. A téridő támogatja a kapcsolatépítést, és a kapcsolat rendezést – fogj össze szeretteiddel és alkoss egy jobb világot. A szaturnuszi energia harmonizálja a tudatos és tudatalatti elmédet. Új Élet Teremtő programozásra várom az ezoterikus jelentkezőket.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati terapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu