Kedvenc füstölőim

A Satya Sai Baba sorozatból választok a foglalkozásaimhoz!

A kézi gyártás során a masala füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és ‘mártásos’ technikával készítik. Az igen bonyolult receptúra minden komoly füstölő manufaktúra féltve őrzött titka. A gyártás során felhasználnak fagyantákat, valamint természetes illóolajokat, melyek az aktuális füstölő meghatározó illatát adják.

A legújabb kedvencem az Aaruda füstölő lett. A Satya – Aaruda prémium minőségü füstölők Indiában kézzel készülnek, tiszta kivonatokból és a legjobb illőolajokból.
A tömjénrudak használata egyszerű – gyújtsd meg a végét hagyjd pár másodpercig égni, ( az indiai kultúrában elfújás helyett kézi “hessegetéssel” oltják el a lángot, hogy ne sértsék meg az Isteneket) – érdemes követni ezt a hagyományt.


A füstölő nyugtató, antidepresszáns hatású, gyantás, földes és enyhén balzsamos illatú. A tömjén szimbolikusan tisztító hatású, a gonosz erők és a belső kételkedések, félelmek ellen véd. Coachként az önelemző-önismereti foglalkozásokhoz tudatosan használom – hölgyvendégeim nagy örömére. Különleges rezgésekkel tölti meg a teret, segít ráhangolódni a terápiára.  Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu