Életmódváltásra remek hetünk lesz!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
Január 15-től január 21-ig.

Hétfőn még a Halak-Hold érzelmes energiákkal hathat, családi dolgaink rendezésére inspirálhat. Kedden a Merkúr a Bak jegyébe lép át – célratörőn, tudatosan, gyakorlatiasan tevékenykedhetünk. De később már, a hét közepében a Nap-Mars-Plútó feszítő rezgésekkel tölti meg az időteret. Január 20-án a Nap a Vízöntőbe lép, megszűnnek a nehéz rezgések – a pozitív erőtérben a kapcsolatteremtés is könnyebben megy majd. A jelenlevő uránuszi rezgésekben a megvalósulás energiái töltik be a teret – új dolgokat teremthetünk. Erre a neptunuszi energiákban is, remekül rámeditálhatsz.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Jó program lehet a testedzés – hasznos az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Kedvező időszak kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra, regeneráló, erősítő masszázsra. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – kapcsolódjatok az eseményekhez! (A Hold a Kos jegyében jár, január 18-én,csütörtökön 9:02-kor lép át a Bika föld jegyébe.)
A Hold XVIII. – Lelki élet.
Lelki mély nagy beszélgetéseknek jó ideje lesz a hét eleje: a jelenlevő, kedvező merkúri rezgésekben kapcsolat gyógyításnak is kedveznek az energiák, megbocsátani, békülni is lehet. Ne őrizz haragot a szívedben, bocsáss meg. A neptunuszi energiákban meditációnkban kapcsolódhatunk a magasabb világhoz: üzeneteket kaphatunk szellemi-lelki segítőinktől. Oldással várom a Hölgyeket szeretettel, ezoterikus stúdiómba – egyeztess velem.


A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Remek időtöltés lehet a lakás-átrendezés – a növénygondozás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok sz ásványi anyagok, sók lesznek. A hét közepének időtere jó hajfestésre, bőrápolásra, regeneráló, erősítő masszázsra – a csütörtök, péntek fogorvosi vizitre kedvezőtlen, a szombat hajmosásra kiváló lesz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező napjai lehetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Bika jegyében jár, január 20-án, szombaton 14:57-kor lép át az Ikrek levegős jegyébe.)
A Torony XVI. – Jövőtervezés – átalakítás.
Csütörtöktől a merkúri-szaturnuszi energia mindenféle koncentrációt igénylő dolognak kedvez. A tudatos, tisztázó beszélgetéseknek is jó ideje lesz: félreértéseket, máshogy gondolásnak érdemben helyére tenni lehet. Jövőtervezésre is remek rezgések lesznek – gondolkodj az új szempontok figyelembevételével. Sorselemző-jövőbetekintő tarot elemzéssel is kereshettek.


A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A zenehallgatás kellemes program lehet – hasznos a lakás/ház átszellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Remek az téridő energetikája hajmosásra, festésre, bőrápolásra, erősítő-regeneráló masszázsra. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek jó lehetőségei jöhetnek – ragadjátok meg a szerencsétek! (A Hold az Ikrek jegyében jár, január 22-én, hétfőn 22:50-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)
A Csillag  XVII. – Lelkesedés, remény.
Ma a Plútó a Vízöntőbe lép át. Érdemes önelemzésbe kezdened: hogyan alakíthatod át az életed a sorsformáló időben. A vasárnapi nap fontos éjjeli álomüzenetek érkezhetnek az égiektől: jegyezd le őket, az álomnaplód segítségével majd éber állapotban megfejtheted. Gyógyulásra-gyógyításra szuper energiák lesznek – alternatív gyógyászattal is megkereshetsz – gyógyulást segítő kezelésekkel várlak.

Jótanács: Aktiváld a cselekvő energiádat. Amire fókuszálsz azt felnagyítod – figyelj oda, hogy életed jó dolgait nagyítsd fel. Építsd a jövődet – engedd el a kishitűséget, a csalódástól való félelmet. Cselekvő energiákkal emelkedj, lépj szintet. Új nézőponttal, új megoldásokkal új sorskört teremthetünk.
Egészséges önbizalmad, pozitív akaratod csodás utakat nyit neked – aki elindul, azt az égiek is támogatják. Ha angyaloznál hívd őrangyalod – nagy önbizalommal ajándékozhat meg.
A fenti elemzés spirituális Hölgyeknek szól – ha bővebb, részletesebb személyre szóló útmutatót szeretnél jelentkezz be hozzám,  ezoterikus foglalkozásra.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu