Készíts vágylistát!

Április 12-én 04.31 perckor a Kos Újholdat üdvözölhetjük!
A Kos energia maga a megújulás szimbóluma, most egy új ciklus indul el – ha hagyod, és ha akarod! Nagy erőt kaphatsz  a kihívásokhoz, és a feladataid megvalósításához.


Lendületes energiákat hoz a hétfői Újhold – tettre ösztönöz, használd a cselekvő energiádat! Az aktív, tüzes, friss energiák a tudatos gondolkodásra ösztönöznek, légy bátor és lépj ki a lehúzó helyzetből, harcolj az igazadért, és teremtest egyensúly az életedben. A karmákat a nyílt, őszinte beszélgetésekkel is lehet oldani. Mielőtt teremteni kezdenél elengedni illik, érdemes.

Újulj meg, nyiss egy új fejezetet az életedben – az első lépés a legnehezebb. Gondolkozz mielőbb cselekszel, légy megfontolt és meggondolt – távlati célokat is tervezhetsz – sorsépítésben vagy!
Az újholdas energiákban nyílnak a szívek a szerelemre – ha párkapcsolatban élsz mélyebb érzelmekkel lehetsz, ha singli vagy egyre jobban vonzani fogod a párodat. Gondold át ki szeretnél az életedbe, milyen kapcsolatot élnél meg szívesen – mire vagy kész, és min kell változtatnod, hogy megteremthesd. Tervezz és álmodozz – minden vizualizáld képed elementált képez, ami vonzani fogja az álmodat – lehet szó akár karrierről, barátságról, párkapcsolatról.


Az Időkapuban most Mahasjah  őrangyal fog tartózkodni a Szeráfok kórusából, Metatron arkangyal csapatából. Energiájával az egyensúlyt és a békét segíti megvalósítani életedbe.
Varázsolj valami szépet magadnak az újhold erejével. Tartsd észben minden vágyad megvalósul, amiben igazán hiszel. Tudd a célodat, és tudd hogy hová akarsz eljutni bízz magadban, és szövetkezz az éggel. Kérjetek áldást a teremtő mágiákra – invitáld meg Gábrielt arkangyalt, és saját őrangyalodat is név szerint a varázslathoz, hogy erejével akaratod inspirálja, tiszta fényedet emelje. Most kristályköveidet és ásványékszereidet is feltöltheted az újhold magas rezgésével. 
Ha egyedül nem megy,  angyalos varázslatokkal bátran kereshettek – angyal szertartásmágiát tanulhatsz nálam.  Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Csodás hangolódást kívánok a misztikus tavaszi energiákra – egészségben  és jóllétben rezegj együtt  az Univerzummal!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu