Kos Újholdban

Aktív-dinamikus energiákban.

Április 8-án, 20 óra 20 perckor a Kos újholdat üdvözölhetjük. Az újhold mindig új lehetőségek elkezdésére jó időpont. Most a  teljes napfogyatkozásban megnyílik a tér: nyílnak az új lehetőségek, új megoldások jönnek – új látásmóddal alakíthatod a jövődet. Manifesztálj az erős megújulást segítő, önbizalmat erősítő rezgésekben.


Tüzes energiák hatnak – gondolkozz mielőtt cselekszel –  ne menj fejjel a falnak – jól gondold át minden lépésedet. Tűzz ki távolabbi célokat. Keresd meg az életed értelmét és nyiss új fejezetet.  Nagy felismerések ideje jön el – egyeseknek felkavaró lendületi eseményeket, feszültségeket is hozhat. Engedd el a neheztelést, a türelmetlenséget, a haragot – ideje van a megbocsátásnak és a karma-oldásnak.


Emlékezz: újholdkor is az elengedéssel kezdünk. Jelentsd ki igaz hittel, sorsteremtő akarattal (állj be egy csípő szélességű terpeszbe, karodat emeld az univerzum felé) és hangosan mond ki: „Most elengedem a bennem lévő negatív energiákat (sorolt fel mit akarsz elengedni) kérlek vegyétek el tőlem, mert már nincs rá szükségem!’ Csodás megkönnyebbülést felszabadultságot fogsz tapasztalni, ha jól csinálod.
Ezután készíts mágiát: varázsolj. Használhatsz grabovoj mágikus számsorokat, hálaimát, pod.-pocolhatsz is ha úgy érzed blokkod van, de bármilyen pozitív varázslat jó gondolat. Hozzám is jöhetsz: szeretettel készítek angyal-mágiákat, Istenangyalos imaginálással.


Az Időkapuban Elemjah őrangyal fog tartózkodni, a Szeráfok karából, Metatron arkangyal csapatából. Segíthet a kibékülésben, és a megbocsátásban is – energiájával felelősségteljes döntéseket hozhatsz – imagináld őt angyalszertartásban.
A Kos jegyét a Mars bolygó uralja. A Mars őrzője Kamaél arkangyal, hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez.
Ásványékszereidet, szerencse  és kristályköveidet, tarot lapjaidat most is felöltheted az újhold tiszta rezgésével. A holdséta is erősen javallott – mesés női energiákkal töltekezhetsz a hold különleges rezgésében. A tértisztításra is remek energiák lesznek: fehér mágiás megoldással kereshettek.


Sorsfordulati döntéseket hozhatsz, változtatásokat eszközölhetsz – az idő kedvező az energikus lépésekhez. Vedd számba mi az amiben változást szeretnél, mi az ami változtatást kíván életedben.
Elérkezett a megvalósulás energiája: tudatos cselekvéssel nagyot léphetsz. Kerüld a hirtelen döntéseket,  a vitákat.  Ésszel-szívvel reagálj – ügyelj a szavaidra a retrográd Merkúrban.
Éves jövőbenéző tarot-elemzéssel, félelem-stressz oldással, önbizalom erősítéssel, teremtő varázslattal, szerelmi mágiával is kereshettek – minden nap várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba, de vállalok online videóhívásos foglalkozást is – érdeklődj a részeltekről nálam.
Emlékezz, te vagy a főnök, te  irányítod a sorsodat, állj bele a sorsuraló erődbe – teremtsd meg a saját univerzumodat.
Csodás teremtő újholdat kívánok – bízz önmagad teremtő képességében! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu