Újholdas hetünk lesz!

H e t i   t a r o t
Április 8-tól április 14-ig

A héten a Merkúr-Mars-Szaturnusz-Uránusz-Jupiter bolygók szövetkeznek értünk-velünk.  Nagy sorsdöntésekkel, kreatív cselekvő lépésekkel hozhatjuk létre új valóságunkat. Alkalmazd az újhold mágiát – állj bele a tudatos sorsteremtő erődbe. Gondold át, mond ki és tegyél érte, hogy egy szebb világot alkothass.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Szerencsés
program lehet a testedzés – hasznos az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet, a koponyát.  A  felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Fogyasszatok friss zöldségeket – remek ásványi anyag, vitaminforrás. Fogyó- és tisztítókúra elkezdésére remek lesz a hét eleje – a hétfői nap a hajmosásnak kedvez, védőoltás beadására kedvezőtlen az újhold napja, de régi rossz szokásokról leválni ideális lehet. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek pozitív fordulatot hozhat a hét eleje – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold a Kos jegyében jár, április 9-én, kedden 13:24-kor lép át a Bika föld jegyébe.
A Mágus I. – Gondolatmágia, átalakító erő, akaraterő, cselekvés.
A hétfői újhold új kezdetek jelöl – aktiváld magad, lépj szövetségre a jelenlevő teremtő energiákkal. Karmaoldásnak is jó ideje lesz a szaturnuszi rezgésekben: békülni, megbocsátani most jobban lehet, tegyél érte lépéseket. https://asajah.hu/kos-ujholdban/
Karma-oldással, békülést segítő energiákkal is tehetek érted, ha felkeresel: várom a Hölgyeket!

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Remek programnak lehet a növényápolás – hasznos a rendezkedés. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Rendszeresen hidratáljatok: fogyasszatok ásványvizet, forrás vizet, tiszta vizet, gyógyteákat. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted, hajfestésre is remek időben lehetsz, a fogorvosi vizitet inkább halaszd el, kedvezőtlen lehet.  A Rák, a Szűz, a Skorpió és a Halak napjegyeknek kedvező lesz a hét elejének energetikai tere – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold a Bika jegyében jár, április 11-én,csütörtökön 14:59-kor lép át az Ikrek levegő jegyébe.)
A Pápa V. – Hosszútávu tervek készítése.
Április 10-én “portálnap” lesz. – Varázsolj: https://asajah.hu/csodanapok/
Zseniális sors-megértő éjjeli, hajnali álomüzeneteket kaphatunk ismét lelki-szellemi vezetőinktől – alkalmazd bátran a tanításokat, integrálj, teremts egy szebb holnapot. Átgondoltan, megfontoltan haladj cselekvő energiával a sorsemelő időben – a Merkúr még javában retrográdban. Csakra-aura-meridián-nadi tisztító behangolással, rezgésszint emeléssel (rontásvizsgálat, levétel is) is jöhetsz hozzám, kérj időpontot, egyeztess velem.

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Remek programnak lehet a zenehallgatás, koncert – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Édesség helyett egyetek zamatos,lédús gyümölcsöket – természetes forrás. Hajmosásra, hajfestésre kedvező lesz a hétvége, én is ezt tervezem. Regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára is kellemes energiák lesznek. Az Oroszlán, a Mérleg, a Kos és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold az Ikrek jegyében jár, április 13-án, szombaton 19:44 -kor lép át a Rák víz jegyébe.)
A Császárnő III. – Kreatív életuralás.
Csütörtök-péntek a nagy, érdemi beszélgetések ideje lesz: csodás probléma megoldó merkúri rezgésekkel ajándékoznak meg az égiek. A jövőtervezést segíti a Jupiter és az UránuszGyermeknemzésre, párkapcsolat építésre, lélekszintre emelésre remek időben lehetsz a második felében – gondolj erre, ha családot terveznétek. Jövőbenéző tarot-elemzésre lehet jelentkezni – éves, negyedéves változatban.

A hétvége időtere a vasárnapi a rák-holdban alkalmas mindenféle kreatív tevékenységre, rokonlátogatásra, családi programra. A  vénuszi energiák a harmonizálásnak, szeretteinkkel való összefogásnak kedveznek. Hívhatod Jophiel arkangyalt – csodás rezgésével fényt visz, örömöt az életedbe – imagináld őt angyal szertartásban. Szépítsd meg az életed és adj hálát az Univerzumnak, hogy segít valóra váltani az álmaidat.
Készíts egy képekből álló összeállítást. Keress olyan fotókat, amik az álmodról szólnak pl : vágj ki ilyet egy magazinból, vagy ha nem pont ugyanolyan mint ami a fejedben van, akkor is az érzés legyen ugyanaz, ami a képhez kapcsol. Tedd ki ezt a képet valahova ahol minden nap látod.  Így nap mint nap eszedbe juttatod, hogy hová is tartasz mihez is kéred fentről a segítséget.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu