Heti tarot a fergeteg havában!

H  E  T  I     T  A  R O  T !
Január 4-től január 10-ig.
Januárral kezdődik a fergeteg hava – bölcsen, tudatosan megfontolt lépésekkel haladj, kerüld az agresszív erőket. Örömmel töltekezz, és okos, értelmes dolgokkal töltsd el  az idődet.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húzta, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Mágus I. – teremteni érdemes lesz!
Január 6-án a Vízkereszttel záródik a karácsonyi ünnepkör és kezdődik a farsangi időszak. Tervezni érdemes, jó gondolatokkal töltekezz – mágiára fel! (Teremtő angyalos mágiákkal várlak szeretettel.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A hidegben a meleg tea igencsak jól eshet. A legjobb időtöltés lehet a baráti találkozó, rokonlátogatás, társasági program – akár online változatban. Fogorvosi vizithez a hétfő és a kedd alkalmas lehet,hajmosásra és kozmetikára is jó időt jelölhet. Érdemes tisztító és fogyókúrát kezdenetek – a hétre nagyon jók a lehetősége – ebben energetikai ‘fogyitapasszal’ segíthetek a hölgyeknek – bátran kereshettek. Kertészeti munkák kedden, szerdán a locsolást inkább hagyd el.  A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek körültekintőek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen, majd csütörtökön lép át a vizes Skorpió jegyébe.)

A Bolond XXII.  – érdemes a tettek mezejére lépned.
Január 7-én a Mars a Bika jegyébe lép – szilárd erővel kapcsolódva intézhetjük sorsdolgainkat – ambíciód és erőd megnő! A pozitív céljaid kapnak ezzel nagy energiát – a földies jegy a kitartást erősíti benned. Január 8-án a Merkúr a Vízöntőbe lép – általa kompromisszumképesebbek lehetünk. A pénteki skorpiós hold veszekedést is hozhat. Értelemmel-érzelemmel kommunikálj, a vitát kerüld el. Január 8-án a Vénusz a Bak jegyébe lép – racionális lépésekkel haladhatsz, ezen időszak praktikus, következetes energiákkal lát el. Habár nyugtalanságra feszültségre, és közlekedési zavarokra is lehet számítani a Mars-Uránusz, Jupiter-Szaturnusz kvadrátjában. (Ha sorsfeladat keresésben lennél sorselemzéssel megtalálsz.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A zabkása mazsolás fincsi desszert lehet. Az olvasás, filmnézés kellemes program lehet. A héten a csütörtök és a péntek hajat vágatni nem jó ötlet, bőrápolásra, kozmetikára viszont jó lehetőség lesz. Kertészeti munkákban füvet nyírni, locsolni csütörtökön, pénteken már érdemes lesz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Skorpió jegyében lesz jelen, majd szombaton lép át a tüzes Nyilas jegyébe.)

A Nap XIX. – tisztánlátásod megnő.
A Mars-Szaturnusz kvadrátja nyugtalansággal tölthet el, elodázott feladataidat rendezésére inspirálhat. A Nyilas hold komfortzóna elhagyásra ad kellemes energiákat utazásra csábítgathat. Január 8-án a Vízöntő jegyébe lép a Merkúr és a Bak jegyébe lép a Vénusz. Ezen energiák jó ötletekkel ajándékoznak meg. A Kapcsolati és anyagi dolgaid higgadtabb és megfontoltabb lehetsz. Tudd, hogy csakis így hozhatsz okos, jó döntéseket. (Válaszutak előtt a tarot opciókhoz érdemes fordulni – nálam ez adott, keress bizalommal.)
A hét vége tűz eleje elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek sok d-vitaminban értékes gyümölcsöt, erősítsétek az immunrendszereteket. A legjobb időtöltés lehet a szabadtéri séta. Hajmosásra kiváló napok jönnek, de masszázsra is remek alkalmat adhat a szombat-vasárnap. Kertészeti munkáknál a hétvége gyümölcs eltevésre jó időszak lehet. A Vízöntő, a Nyilas, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvezhet a hétvége erőtere. (A Hold a Nyilasjegyéből hétfőn lép át a földies Bak jegyébe.)

Fogyasszatok több vitamint, rostban gazdag, gyümölcsöt – érdemes tisztító kúrába is kezdenetek. Erősítsétek az immunrendszereteket. A nyirkos időben megfázásveszélyes szakasz van. Egyeseket izületi gyulladásokra, és epekőképződésre hajlamosíthatnak a jelenlevő energiák. Érdemes tisztítókúrába kezdeni, és a lelki welnest is megejteni. Tedd minden erődet, energiádat a pozitív terveidbe. Éves tarot elemzéssel, személyes éved vonatkozásában is segíthetek.
2021 arkangyalai: Metatron arkangyal, Ariel arkangyal és Rafael arkangyalok  – idézd, hívd,  imagináld őket, hogy döntéseidet lépéseidet angyali erők vezessék.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu