Kristályszösszenet…

A fizikai, étertest, asztráltest és szellemi testek együttesen alakítják ki egy ember személyiségét. Eredő testünk a „magasabb én”, vagy lélek. A fizikai test anyaga hétévenként kicserélődik bennünk csak az Én a valóban maradandó az emberben a földi élet során. Az étertest alakítja ki a gyermekben a gondolkodást. Az asztráltest segítségével fejlődik ki a beszéd. Az ember az étertestét, az asztráltestét és az Énjét a szellemi világból hozza magával.

A tobozmirigyünk a biológiai komputerünk, így a 3. csakrára szoktak citrint tenni, ami segítheti a meditációt.

Mentáltest – gondolattest.
 Másfél méteren keresztül túlmutat fizikai testünkön is. A mentáltest az akarat, és akarat gyengeség lakhelye. Az undor, makacsság, ellenkezés (akarattal szembeni érzelmek) is ide köthetőek. A mentáltest tisztítása: tűzachát, rubin, zafír, vízopál, obszidián, kagylók, mohaachát, meteorit, morganit, zöld jáspis, lapisz lazuli, amazonit, akvamarin, aventurin, azurit, füst és rózsakvarc, borostyánkő, hegyikristály, citrin, gyémánt, arany.

Érzelmi – asztráltest.
Hozzávetőlegesen 30 cm-rel nyúlik túl a fizikai testünkön. A kunzit segít a magasabb rezgésű szerelmet megteremteni. Gondoljunk a bölcs tantra mondásra: ,,Az elején vigyázz a tűzre és kerüld a hamut a végén.” Partnerünk, így lesz kapu Istenhez.

Étertest – éterikus test, energiatest.
Átjárja fizikai testünket olyan 15 mm-rel túl is növi azt. Ez felelős a vitalitásért, és ebben megtalálhatóak az előző életek lenyomatai is. Ezek a sebek kitörölhetőek pl. ametiszttel.

Az asztrális test szabad szemmel sohasem látható, és jóval szélesebb, mint az étertest. Az asztrális test az érzelmekkel áll összefüggésben, és azokat tükrözi. Az ebből a testből származó aura mutatja a belül zajló érzelmeket, és a gondolatok egy részét. Míg az éteri aurát mindenki látja, ha tudja hol keresse, addig az asztrálisat senki. Az utóbbi észleléséhez más érzék kell. Az éteri test, és aura ritkán, és kis mértékben változtatja a színét, viszonylag stabil. Ezért jelentenek ki állandó színeket, akik azt hiszik, látják az aurát. Az asztrális aura színei állandóan változnak a legkisebb érzelmi impulzustól is, így nem lehet megmondani, milyen színű. (forrás: internet, szerkesztette: by asajah)

Ha fényes az aurád még a  gondolatai is tisztábbak lesznek!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot
Oldások, blokkoldások – energetikai tisztítások