Mágia az Újhold fényében!

„Figyelj a jelenre! Figyelj magadra! Figyelj másokra! A nagy dolgok észrevétlenül lépnek az életedbe! Ne várd a csodát, ha nem úgy élsz, hogy minden pillanatodban a csoda lehetősége rejlik.” –  Müller Péter


————–
Az Újhold legfőbb lehetősége az elengedésben és az új tervek beindításában van. Geniel az Újhold Angyala. Gábriel és Haniel Arkangyal segít  és ráhangol az újholdas energiák befogadására. Mentális energiánk megnő és javul a koncentrációnk, megérzéseink, és a tisztánlátásunkban tud segíteni. Mától egy hét napos teremtési  ciklusban leszünk. Minden amibe belekezdünk sikerre vezethet.

Az Angyalmágiához gyújts meg egy fehér gyertyát egy tiszta szertartás keretében, és kérd meg arra az Angyalokat,  hogy erejük fényével  elérd az előtted álló lehetőségeket. „Geniel, Gábriel és Haniel Arkangyal szólítalak és idézlek. (Várd meg, amíg megérzed az angyali jelenlététet és csak  utána mond el a kérésed.) Kérlek benneteket töltsetek  fel az Újhold megújító rezgésével, hogy csodás rezgése a fejlődésemet szolgálja. Mennyei energiájának segítségével betölthessem  a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadítsatok meg a tétlenség szorításából és az érzelmeimet gátló erőktől. Tárjátok szélesre előttem a lehetőségek kapuit és támogassatok abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból. Ösztönözzetek, ihlessetek és segítsetek az átalakulásomban. Felajánlom, hogy cserébe hálámmal és szeretetemmel áldok meg másokat. Hálás szívvel köszönöm nektek, a  tisztítást, gyógyítást és segítséget. Szeretlek benneteket. Ámen.”

Ha Angyalszemmel látod már a világot, Te magad is Földangyallá válsz és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted.

 

ANGYALOKKAL GYÓGYÍTÓ – ÚJHOLD JÓSLÁS!
 Az Angyalok különféle üzenetekkel szeretnének segíteni Neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét, és másoknak is tudj segíteni! A varázslatos lapok gyógyítanak, emelnek – töltekezz be a kártyalapok angyalenergiáival.

ÁLDÁS

“Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel. Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok. Ez a kártya arra mutat rá, hogy sohasem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkori angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded. Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged.”

 

ÚJ KEZDETEK

“Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiákkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek. Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik. Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan néz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdetek előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk.”

 

JELEK

“Figyelj erősen az Angyalok üzeneteire. Jelet kértél, és megadták Neked. Vedd észre a jeleket, és bízz bennük! Segítséget kértél a Mennytől. Most rajtad a sor, hogy észrevedd ezt a segítséget, hiszen oly nyilvánvaló. A kártya azt mutatja, hogy az Angyalok jelekkel próbálják felkelteni a figyelmedet. Talán megkérnek egy pillangót, vagy egy madarat,hogy szálljon el melletted. Vagy úgy alakítják, hogy sokszor halj egy dalt. Talán egy tárgyat helyeznek az utadba, és csak észre kell venned. Ez a kártya maga is egy jel, amellyel azt próbálják mondani az angyalok: “Figyelj, légy szíves!” Kérhetsz jelet az angyalaidtól, ha kérdésed van, vagy ha egy döntés előtt állsz. Általában nem érdemes megmondani, milyen formában kéred a jelet. Ezt hagyd inkább az angyalokra. Tudják ők a módját, hogy miként hozzanak valamit a tudomásodra.”

Isten és az Angyalok most azonnal segítenek Neked. Folyamodj továbbra is hozzájuk, és fogadd el az érkező segítséget (amely mindig jelen van). Tudd és érezd, hogy hallanak Téged.

A lapokat dr.Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártyából húztam a mai napra!

Asajah
spirituális tanácsadó
léleklátó médium, tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Angyal jóslás – Angyal mágiák – terápiák.
Angyal tanfolyamok – egyéni konzultációban is elérhetők.