Újholdban a misztikus Halak jegyében.

Szombaton érkezik meg az Újhold a vizes Halak jegyébe.
Lelki munkában, megtisztulásban segítségre lehet – engedd meg magadnak a tisztulást. Gyógyító erőkkel, energiákkal segít az univerzum bennünket! Az égiek most álmaidban is mutatják, eléd tárva a még nem oldott problémádat. Ne állj saját magad útjába – merd megoldani és a helyére tenni a dolgokat. Most százszoros energiák hatnak.

“A dolgok, az emberek saját, misztikus idejükben érkeznek hozzád, s nem várakozásaid szerint. Éppen akkor, amikor a lelked készen áll befogadásukra.” – Gail Godwin

Az elengedés nagy feloldás, oldás. Minden megtapasztalás amit átéltél erőt adott, bölcsességet hozott. Vágd el azokat a szálakat, amit elszívják az erődet. Becsüld és tiszteld magad – fogadd el magad gyengeségeiddel együtt is. Tévedéseid tanítóid lehetnek – mert önmagadat megmutatni a világnak.
Fontos döntések születhetnek, váratlan események, helyzetek, és emberek bukkanhatnak fel életedben. Ne bújj fel a helyzetek elől, mert a lelki szinten meg nem oldott feladatok  fizikai gondokat okozhatnak, betegségeket hozhatnak…a nátha pld. tipikus jel lehet. Dolgozz magadon, hogy erőre kapj! Csakra-aura harmonizálással, elengedő oldásokkal tudlak segíteni terápiában,  ha konzultációs időben felkeresel.

Kezd el este az újhold mágiát – csodás varázslatokat használhatsz – atlantiszit mágiával várlak, ha tudatosan teremteni szeretnél magadnak, vagy másnak. Minden változás egy új lehetőség is egyben – teremtő erőd van, fogalmazd meg hogy mit akarsz. A hála megerősíti a manifesztáció rezgését. Százszoros energiákkal teremthetsz. Az Uránusz, a Mars és a Bak is kapcsolódik az újholdhoz – ez néhol feszültségeket okozhat. Erősen  célorientáltak és hatékonyak lehetünk – gyakorlatias megvalósítókká válva. Az elengedő oldások után kezd el a teremtő vizualizálást – álmodj nagyot!

Az Időkapuban Mumjah Őrangyal áll – Gábriel Arkangyal csapatából. Segít téged a hogy befejezhesd amit elkezdtél – spirituális erőt ad. Mumjah Angyal az újjászületés és a reankarnáció, az átváltozás magasztos angyala. “Mumjah Angyal add, hogy a világosság, a tudás a tisztaság iránti éhség oly erős legyen lelkemben, hogy megszülethessen belőle  egy lényemnél magasabb igazság.” Uriel Arkangyalt hívd, hogy terveid az anyagi világban megvalósulásra találjanak.

A mostani újhold egy magasabb szintű lelki kacsolódást adhat. Kezdjük el kapcsolatainkat rendezni, így külső világunk belső világunkat fogja fényezni. Légy hiteles, és magabiztos – új emberként várd a tavaszt! –  a március 21-től kezdődő energetikai új évben.

Csodás megújuló energiákkal  varázsold át életedet  az Újhold erejével!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – oldások.