Küldetésed –  sorsutad –  spirituális életfeladatod

Pedig már egy fekete macskát is beszerzett!

Zaklatott kis hölgy keresett meg pár hete – azt állította különleges képességek birtokába jutott…s arra volt kíváncsi mi a dolga vele. Boszorkánynak gondolva magát – rituális szertartásokon törte a fejét. Kezdte komolyan átértékelni az életét  – mágikus küldetése után kutatva.
Egy energetikai tisztításban egyeztünk meg.
A foglalkozás alatt bebizonyosodott, hogy elhunyt lelkek vannak vele – innen az a bizonyos különleges képesség.
Szóltak hozzá, éreztették vele milyen dolgok fognak történni az életében – nem kímélték jött a jó és a rossz is – nem voltak tekintettel az idegállapotára, sem a szellemi befogadó képességér. Igazán jól érezték magukat vele, az energiájából táplálkoztak, már szinte meg is szállták.
A tisztítás során természetesen átsegítettem őket a Fény hazába, csodás arkangyali imaginálással. Majd az aurát és az összes testet, csakrát és meridián is megtisztítottam égi segítőimmel.  A hölgynek nem volt szüksége arra, hogy a jövőjébe belekukkantson, olyan szinten, hogy az megrémítse, s ne tudja feldolgozni se.
Az energetikai rezgésszint emelés után áldásos állapota visszahozta az eredeti sorsútjába, a saját ‘idővonalára’ visszakerült. itt az anyagi világban, a földi életében a női lét, s az anyaság megtapasztalása vár rá főfeladatként.

És igen, van amikor veled született az áldás, és dolgod is van vele a körülötted élőket segíteni, vagy esetleg nagyobb tömegeket tisztítani. Ilyenkor ez meg is jelenik az illető teljes asztrológiai képletében – a bolygók jelzik a médiumiságot.
És van amikor a rád akaszkodott démonok, vagy az itt rekedt zavarodott lelkek, visszatérő kísértetek tanyáznak csak veled. És hogy miért lehet ez, mert egyezik a rezgésed azzal, ami nekik volt haláluk előtt, jól érzik magukat az energiateredben. Belőled töltekezve energiát rabolnak el tőled, ami megrövidítheti az életedet, illetve beteggé is tehet. Akár jelentkezhet nálad olyan betegségtünet is, ami az elhaltak életében átíródó betegség formájában a testüket-lelküket sanyargatta.
És hogy áldás-e vagy átok, rontás-e vagy képesség amivel kellene valamit kezdened,  egy korrekt sorsküldetésben megnézhetem neked. Ha ilyen dolog foglalkoztat bátran keress meg – harmadik szemcsakra tisztítást is ajánlhatok neked. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket – akár kamerás messengeren, kamerás skypeon is lehetőség van egyeztetni tanácsadást, de kereshetsz tértisztítással is – fehér mágiás változatban végzem, szellem átjárókat zárok be és olyan spirituális technikát használok,  amely a démonokat is elűzve, fénnyel tölti meg a teret. A tiszta tér felemelő lét érzés.
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum

energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu