Különleges ember vagy

Értékes, és szerethető vagy!

„Az önszeretet vezet el az önfelvállaláshoz, mindig hallgass a megérzéseidre, a sugallatokra, fogadd el, hogy Isten gyermekeként különleges képességekkel születtél. Életed varázslója, teremtője vagy.” – Tudatos teremtés

Egyre csak azt mantrázzuk, hogy: Gondolkodj pozitívan! Mindent meg is teszünk ezért, még is a lélekben ott rejtőzik a szorongató, fojtogató érzés, a félelem, amit sokszor meg sem tudunk nevezni, az önbizalom hiány…
Nem is gondolnánk, hogy ezeknek a tüneteknek az oka milyen mélyen gyökerezik. Vannak amelyeket ebben az életünkben szereztünk, de bizony nagyon sok olyan negatív érzetet hurcolunk, amit valamelyik előzőből hoztunk vagy a születésünkkor keletkezett.
Ezek a fel nem dolgozott lenyomatok ott bújnak az emberi mély tudatban a megfelelő pillanatra várva és mint hátráltató tényező elénk állnak újból és újból, amíg meg, vagy fel nem oldjuk a blokkot amit képeznek az életünk folyamában.
Az elme, rengeteg hiedelmet hordoz, amelyekben lehetnek olyanok is amik korlátozzák az öröm kialakulását és a boldog kiteljesedést. Az élet megélése során minden ember szerez lelki blokkokat, amik megakadályozzák a továbbhaladását az útján.
Ezek a blokkok lehetnek párkapcsolati, családi, munkahelyi, illetve balesetek, betegségek megélése által kialakult blokkok.
Ha a blokkoktól megszabadulunk, akkor fellélegzik a lélek és a negatív élmények már nem befolyásolják életünket. Szinte megszűntek az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg és öngyilkos ember, mint manapság. A pénztelenség pedig teljesen ellehetetleníti az életet, az embereket.
A saját blokkjaink akadályoznak meg abban, hogy rájöjjünk, kik is vagyunk valójában, mit keresünk ebben a világban. Nem tudjuk, merre, hogyan tovább.
Maga a blokk oldása egy folyamat és, hogy kinél mennyi ideig tart, az mindenkinél más, mert ennek a folyamatnak, sok összetevője van már a mélytudatban.
A blokkokkal való szembe nézés és értelmezés, megkönnyíti az emberi elme újraprogramozását, hogy megtudjuk élni, érezni a lelki felszabadultságot. Ha meggyógyítottuk önmagunkat, akkor könnyebbé válik az élet utunk, az az út, amin végig kell haladnunk a jelen életünkben.
Ezoterikus terápiában oldással, blokkoldással várlak szeretettel! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu