Különleges Újholdban

A nagy újrakezdés idejében.

A Halak Újhold március 10-én,  vasárnap 10 órakor köszönt be ránk. A jelenlevő szaturnuszi-neptunuszi rezgésekkel a megbékélés, elfogadás, felelősség vállalás, kitartó-tudatos sorsteremtés erejével. Ebben a csodás misztikus időtérben felerősödik az intuíciónk – figyeljetek oda a megérzéseitekre: új ötleteink születhetnek. Egyéb iránt mindenféle spirituális tevékenységre – meditáció, jóga stb. – jó időben leszel, ne halogasd kezd el.


Ezen a napon a Merkúr a Kos jegyébe lép át: felgyorsul a gondolkodás, aktívabbá válik a kommunikáció is. Kerüld a vitás helyzeteket, gondold át alaposan a mondanivalódat.
Mielőtt varázsolni kezdenél, szabadulj meg a negatív energiáktól, a visszahúzó korlátozó hitrendszeredtől. Amíg nem engeded el ezeket, addig nem tudsz újba kezdeni.
A mostani újhold igen erős érzelmi energiákat mozgat meg. Teremthetünk pozitív gondolatokkal, vizualizációval is. A téridőben jelenlevő Plútó Merkúr kapcsolódás hatalmas nyomatékot ad a teremtésünknek. Csak óvatosan a kívánságokkal – amit szívből-lélekből kérsz az megérkezik hozzád, valóra válik, megkapod. Újhold napján új szokásokat vehetsz fel, újíthatsz bármiben. Részletesen gondold végig Te miben szeretnél megújulni a következő hat hónapban.


Az Időkapuban Jabamjah őrangyal áll, az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából. Imájával kapcsolatba léphetsz vele: “Jabamjah őrangyal engedd , hogy kedvező körülmények segítsék terveim, vágyaim megvalósulását, és hozd elém a megfelelő embereket, akik képesek gyümölcsözővé és eredményessé tenni mindazt, amire neked köszönhetően vállalkozni szeretnék. – Ámen.“
A holdséta különösen javallott most is – akár egyedül, avagy társaságban – nőiességet erősítő energiákkal áld meg.  Ne felejtsd el feltölteni ásvány ékszereidet, kristályaidat és tarot lapjaidat az újhold rezgésével.
Tápláld magad pozitív gondolatokkal ezen a mágikus napon. Este készülhetsz az angyalos varázslathoz – akár írásos, akár vizualizációs mágiát végzel mindig szólítsd, hívd őrangyalodat magad mellé. Jelenléte megerősíti az akaratodat, felemeli a rezgésszintedet, így hatásosabb, erőteljesebb energiát ad a kérésednek.

Fehér mágiás tértisztításra is egyeztethetsz velem időpontot: behangolás-tisztítás-áldás, szellem-átoklevétel. Térbemérés, feng-shui tanácsadás grátisz.


Ha tanácstalan lennél, vagy elakadnál sorsdolgaidban jelentkezz be hozzám ezoterikus foglalkozásra:
Sors- és tarot elemzéssel, önismereti foglalkozással, szerelmi mágiákkal, átok-rontás levétellel, égi útmutatással várom szeretettel a spirituális Hölgyeket angyalos stúdiómba. Grátisz: energetikai szint emelés. Jó tudni, hogy messengeren – előre egyeztetett videóhívással – is vállalok foglalkozást.

Áldásos új sorsteremtő lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.
Előre egyeztetett videóhívásos foglalkozás – már délelőtt 10-től. 

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu