Tavaszias időben

H  e  t  i     t  a  r  o  t
március 11-től március 17-ig.

A hét energiája az elengedésnek, a karmaoldásnak és a továbblépésnek kedvez – újhold után vagyunk – az uránuszi-jupiteri időtérben.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltést lehet a testedzés – hasznos az ügyintézés  Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Kerüljétek a zsíros, túlfűszeres ételeket. Hajmosásra kedvező lesz a téridő – de a kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Kos jegyében jár, március 13-án, szerdán 1:28-kor lép át a Bika föld jegyébe.)
A Császár IV – Sorsuralás, önbizalom, rend.
A hét eleji marsikus energiák a tisztázó beszélgetésekre inspirálhatnak. Veszekedés helyett értsd meg, értelmezd a helyzetet, és keresd a helyes jó megoldást mindenben. A jelenlevő neptunuszi hatás pedig a lélek kapcsolódásnak kedvez. Meditációra is remek napok jönnek: figyelj oda üzenetálmaidra is – útmutató, élni tanító üzenetek. Oldással, blokkoldással szeretettel várom a hölgyeket – jelentkezz be, egyeztess velem.


A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltést lehet a kerti munka, növénygondozás – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok vitaminokban gazdag gyümölcsöket – akár uzsonnára is remek lehet. Regeneráló-erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra, hajfestésre, hajmosásra kiváló napok jönnek a hét közepében – de fogorvosi vizitet inkább halaszd el, kedvezőtlen lenne. Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek – hangolódjatok az energiákra! (A Hold a Bika jegyében jár, március 15-én, pénteken 4:15-kor lép át az Ikrek levegő jegyébe.)
A Halál XIII. – Elengedés, új kezdetek.
A hét közepe a nagy beszélgetéseknek kedvez – ne halogasd, ne kerüld. Oszd meg, mond el gondolataidat, és hallgasd mások véleményét is. Csodás problémamegoldó ötleteink lehetnek a vénuszi időtérben. Kapcsolat hangolásnak is jó ideje lesz: szintet léphetsz. Keresd a lehetőségeket, a közös erőt, a szeretetpontot. Negatív rezgések, önkorlátozás elengedésére is szentelhetsz időt, teret. Kapcsolat tisztítással, hangolással és harmonizálással is kereshettek – kérj bátran időpontot hozzám.


A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltést lehet a zenehallgatás – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Igyatok eleget: tiszta vizet, ásványvizet, gyógyteákat – rendszeresen. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló-erősítő masszásra, hajfestésre, hajmosásra kedvező lesz a hétvége energetikája.  Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek szerencsés napjai lehetnek – figyeljétek a jó lehetőségeket!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, március 18-án, vasárnap 10:40-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)
Az Akasztott XII. – Nézőpont váltás, tudatos irányváltás.
A hétvége időtere a mély érzelmi beszélgetésre lesz jó lehetőség a neptunuszi téridőben. Lélekből kommunikálj, a szeretet teréből. De mindenféle spirituális gyakorlatra remek időben leszel.  Kapd elő a teremtő kedvedet – cselekvő energiákkal indulj el az álmaid, a céljaid felé. Néha áldozatot kell hozni, légy kompromisszumképes. Szellemi-lelki vezetőinkkel is kapcsolódhatunk ezen a misztikus hétvégén – tőlük hatalmas motivációt kaphatunk a jövőnket illetően. Karma-oldó meditációkra is jelentkezhetsz – angyal szertartással segíthetek.


A szellemi úton a spirituális próbák elkerülhetetlenek.Ha fejlődni akarunk, előbb vagy utóbb, bizonyos megpróbáltatások elé leszünk állítva. Minden feladatmegoldás egy felsőbb szintre való lépés is egyben. Fogadjuk hálával ezeket a próbákat – értünk vannak, nekünk segítenek.  Hálaimával tehetjük könnyebbé és sikeresebbé az életünket.
Tudod, hogy a csodák mindig akkor jelennek meg, ha már elengedtük a nehéz dolgokat? Az első lépést, a döntést Neked meg megtenned, meghoznod, az elengedéssel… hogy azután az Univerzum akcióba léphessen. A szeretném nem elég, “akarnod” kell.  Erős indíttatással egy jobbat teremthetsz. Az építés nagy átalakítással jár. Ne félj valóra váltani az álmaidat.
Amikor valaki eljön hozzám sokféle technikára megtanítom, nemcsak a rezgését emelem, megkapja
azokat a rituálékat is, aminek nagy hasznát veheti sorsfordulataiban.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu