Légy mindig igaz

Fogadd el ami jön az életedbe, hiszen Te vonzottad be oda.

Légy mindig kitartó, s így eljutsz oda, ahová motiválod magad. Teremts úgy, hogy minden rezgésed tiszta energiát hordozzon, előrevivő szándékod, hited megmaradjon.
Az igaz emberek felismernek téged, mert közéjük tartozol. A hamis, álarcos embereket kerüld el, mert ők nem a Te lélektestvéreid. A megtévesztő, bájolgó – ál-áldásosság mögé bújó – lelkek nem spirituális emberek. Meg sem kell, hogy szólaljanak, illluzórikus energiájuk elárulja őket. Nem hazudhatsz annak, aki a lelkével lát, mert úgy olvas benned, akár egy nyitott könyvben. Erős intuíciód vezéreljen – nem lesz manipulálható Valódi Éned, engedd el a nem hozzád valót!


Érkezik a Halak Újhold március 10-én, erős rezgésekkel támogat – ébredezz a természettel – jönnek az új lehetőségek, és az új megoldások. Teremts a képzeleteddel – hangolódj rá a megvalósulás frekvenciájára. Magas rezgésszinten, fényes aurával csodás dolgokat vonzhatunk be életünkbe. Használd fel eredendő spirituális erődet: március 8-tól már intenzív energiák hatnak. A mágikus napokban indulhat a sikeres szerelem bevonzás – mágiázz! – szívcsakra behangolás javasolt és ajánlott: jelentkezhetsz Te is a programra. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.
Előre egyeztetett videóhívásos foglalkozás – már délelőtt 10-től. 

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu