Raziel a Csoda angyal!

Imaginálás a csodás változásokért.

Raziel Arkangyal hívhatod, ha szeretnéd, hogy csodás változások történjenek az életedben. A spirituális eszmék megértésében és gyakorlatba való átültetésében támogat bennünket.Raziel imája: „Raziel Arkangyal, kérlek, segíts megnyitni az elmém, segíts rálátnom Isten és az Univerzum titkaira. Kérlek, oszlasd el lelki szemeimről a homályt, oldd fel a szellemem befogadóképességét korlátozó hiedelmeimet és félelmeimet, hogy tisztán láthassak, és elérhessem a lehető legmélyebb megértést. Különösen ebben számítok a támogatásodra. – Köszönöm, Raziel a tanítást.”
(Mondd el, milyen problémára várod a megoldást, tedd fel kérdéseidet, de ne hadarj, hagyj szünetet az egyes kérdések között, hogy az arkangyal átgondolhassa és megadhassa a választ, neked pedig legyen elegendő időd felfogni és megérteni üzenetét).
A különleges Létező segíti tisztánlátói képességeid kifényesedését. Köve: a hegyikristály, megidézésénél bal kezedben tarthatod. Raziel aurája a szivárvány minden színében pompázik – sűrűbb a levegő, ahogy megérkezik, mély hangja, világos, áttetsző kék szeme csodás jelenés.
Hívd, kérd e csodás Létezőt angyalszertartásban. Áldott imaginálást! Angyal tanfolyamok minden hónapban: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok/
Angyalos konzultációkra várom továbbra is szeretettel az ezoterikus Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu