Légy rugalmas a szaturnuszi időben!

H  E  T  I   T  A  R  O  T !
Február 1-től február 7-ig.

Friss, derűs gondolatokkal köszönt be február első hete! Gyertyaszentelő – Nagyboldogasszony napjának ünnepével indul a hét. A Szaturnusz-Uránusz feszítő és a Bika-Mars-Vízöntő és Jupiter kvadrátja egész héten jelen. Kerüld az agresszivitást, légy optimista lendületben. Kövesd a célodat, vedd körbe magad értékes, magas rezgésű emberekkel.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

Az Igazság VIII.
A Plútó kilép lassan a Bak jegyéből – így a visszatérő nyomasztó álmainktól is megszabadulunk.  A Bika-Mars által erős energiákban áthatunk neki feladataink megoldásának. Baráti viszonyaink átértékelése folyamatosan zajlik a mostban – új barátok is jöhetnek, rezgéseddel harmonizáló egységben.
Hírek érkeznek, beszélgetések ideje lesz –  kezdeményezhetsz.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket . A legjobb program lehet a filmnézés a kirándulás vagy a séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszátok a kedvenc teátokat mézzel.  Hétfőn, kedden ne locsolgass a kiskertedben, mert a megöntözött növényekben kártevők jelenthetnek meg. Fogyó és tisztítókúra elkezdésére remek időben vagy – bőrápolásra és hajmosásra is jó az időtér. Fogorvosi vizithez érdemes menni. A Nyilas a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek, vegyétek észre!  (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen, szerdán vált a vizes Skorpiójegyébe.)

A Halál XIII.
A Skorpió Hold nehéz lenyomó energiákkal lát el – a test gyulladásokkal jelez, ahol valami tennivaló még lenne lelki szinten. Nézz szembe a sérelmeiddel, fájdalmaiddal – elengedés, rendtétel ideje lesz.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Az olvasgatás kellemes időtöltést lehet – de nagymosást is tervezhetsz erre az időszakra. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A zabkása mazsolával, almával igazi ínyencség lehet, ha szeretitek. A kertészeti munkáknál a legjobb időzítés locsolásra, fűnyírásra a csütörtök-pénteki nap lesz. A hajmosásnak a szerda még kedvez, de a többi napon hagyd ezt, hajat vágatni csütörtök, péntek nem jót jelez. Masszázsra, bőrápolásra, kozmetikázásra viszont jó az időzítés nagyon. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – tegyek érte! (A Hold a Skorpió jegyében jár, majd pénteken vált át a tüzes Nyilas jegyébe.)

A Mértékletesség XIV.
A Nap együttállásba lép a hátráló Merkúrral Vízöntőben. Jó ötletek érkezhetnek a tudatalatti énünkön keresztül – álmainkban – terveink célszerűbb megvalósulása érdekében, érdemes  lejegyezni, értelmezni. Csak  figyelj új irányvonalakkal jelez az Univerzum neked.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat.  A kertápolás, szabadtéri program remek időtöltést lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Desszertnek készíthetsz sült almát,vagy banánt édességnek. Locsolni, füvet nyírni pénteken érdemes a kiskertben. A hétvégében a hajmosásnak csak a szombat és a vasárnap kedvez, tisztítókúrára, masszázsra remek időben leszel. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek szerencséje lehet (A Hold a Nyilas jegyében halad, vasárnap éjjel vált át a földies Bak jegyébe.)

Céltudatosan, okosan, megfontoltan haladj utadon a hét alatt a Merkúr retrográdba ezt is kalkuláld be. Vonódj ki a vitákból és  légy óvatos a közlekedésben. A karmatörés és sorsváltoztatás ereje veled, érted. Ragadd meg a pillanatot – a szerencsés, jó lehetőségeket. Hívd Uriel arkangyalt a helyes döntések, lépések érdekében.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu