Lehetsz az az ember…

Lehetsz az az ember, aki életével példakép lesz sokaknak. Aki úgy cselekszik, mint ahogyan beszél. Aki képes másnak csalódást okozni, hogy hű maradhasson önmagához. Aki minden reggelt, minden ébredést egy új lehetőségnek lát, és eszerint cselekszik. Aki tudja, hogy az életében minden érte történik, saját maga hozzájárulásával, s vállalja minden tettének a felelősségét.
Aki nem mások megmentésével foglalkozik, hanem naponta törekszik arra, hogy tegnapi önmagához képest jobb emberré váljék. Aki tudja, hogy ha kapni akar, elsőként adnia kell. Nem másoknak, hanem önmagának. Hiszi, hogy a világ ettől lesz gazdagabb.
Lehetsz az az ember, aki lehetőséget lát az esőben, a szélben, a viharban, és akkor is önfeledt, amikor mások asztal alá bújnak. Aki tökéletesnek látja ezt a tökéletlen világot, és hiszi, hogy az ő világa a valódi.Aki képes szeretni csupán magáért a szeretetért, és nem vár viszonzást érte. Egy ilyen ember valóban az, akinek nem a csillagok irányítják a sorsát, hanem ő irányítja a csillagokat.
Hidd el, Benned van ez a lehetőség…